AL-FATIHAH Al-Marhum Tuan Guru Dato Harun Taib


Pemergian seorang ulama'Dekat terasa, walau jauh.
Sebak
Al Fatihah.

Dalam keadaan umat Islam masih lagi bertelagah membuat pendirian mengenai isu penggunaan kalimah Allah oleh mereka yang bukan Islam, kita disampaikan dengan berita sedih ini.

Biar pun Datuk Harun Taib merupakan pemimpin utama dalam PAS, namun pandangan dan pendirian beliau mengenai isu ini tetap di sanjung tinggi. Beliau Berani Kerana Benar.

Walaupun pendirian yang diberikan jelas tidak selari dengan sebilangan besar pemimpin lain dalam PAS, namun itu tidak mematahkan semangatnya untuk terus mempertahankan kesucian Islam.

Takziah buat keluarga Allahyarham dan mendoakan semoga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya serta ditempatkan dikalangan orang - orang yang beriman.AL FATIHAH


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


PENJELASAN SEBENAR PUNCA KEADAAN SEJUK DI MALAYSIA.


Kebanyakan media sosial dan blogger kini sibuk memperkatakan fenomena pelik yang berlaku di seluruh dunia dan didakwa sebagai tanda awal kiamat. Negara beriklim tropika dan panas mula menerima kesan akibat perubahan cuaca mendadak pada tahun ini dan sebahagian kawasan seperti Mesir serta Vietnam turut dilitupi salji tebal.
Penjelasan sebenar..


Video turunnya salji di Indonesia didakwa dirakam pada tahun lepas di lokasi yang lain. Sekiranya benar, pasti ia menjadi hit dalam berita-berita utama.

Tapi di Grik memang 13'c pagi semalam. Tapi yg pasti Rawang malam-malam turun salji. Sajli nyamuk. Fuhh

okbai..


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.