Ya, saya dan Wawa sudah bernikah.Ya, saya dan Wawa sudah bernikah. Kami bernikah di Taman Datuk Harun, Petaling Jaya. Jadi, status anak saya yang dihebohkan selama ini sudah terjawab

Akhirnya segal persoalan mengenai status perkahwinan Aeril Zafrel dan Wawa Zainal telah pun terjawab di dalam sidang media petang tadi. Menurut Aeril, mereka telah bernikah 2 kali iaitu pada 25 Februari 2012 dan 4 Februari 2013. Pernikahan pertama dibuat tanpa didaftarkan di pejabat agama.

Mereka telah dikurniakan seorang cahaya mata iaitu Ahmad Fakharuddin Attar yang dilahirkan pada 24 Ogos 2013 hasil perkahwinan ini. Dengan pengakuan ini, terjawablah segal persoalan yang bermain di minda para peminat. Pasti ada sebab tertentu Aeril dan Wawa merahsiakan perkahwinan mereka ini.Mungkin Aeril mahu periksa semula status pernikahan mereka kerana sebelum ini Aeril pernah mengumumkan yang mereka tidak pernah berkahwin. Takut-takut jatuh talak tanpa disedari. Cubalah periksa dengan orang yang lebih arif mengenai hal ini. Apa pun, jutaan tahniah diucapkan kepada Aeril dan Wawa atas perkahwinan anda. Semoga kekal bahagia sehingga ke hujung hayat.


Nota kaki- Sekiranya Manusia Tahu Manafaatkan perasaan Cinta,
Dimana Ia tidak hanya menyerahkan CintaNya kepada Harta Benda, Makanan Mahupun Manusia Semata..
Bahkan.. Menyerahkan Rasa Cinta Itu kepada Allah Azza Wa jalla,
Pasti Mereka berbahagia, Buat Selama-lamanya,,

Kerana Mereka Yakini Janji Allah Sudah Pasti Menanti, Syurga Haqiqi Buat Yang MuttaQin.

p/s : Bacalah Buku ini. Pasti Anda Rasai kemanisan itu. Cubala.Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.