senarai peserta CONTEST AIDILFITRI: BLOG SAYA BIASA-BIASA JE TAPI COOL!


1-http://miraedo92.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa2-je-tapi-cool.html

2-http://aliff-aufa.blogspot.com/2012/08/saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


3-http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitriblog-saya-biasa-biasa.html


4-http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

5-http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


6-http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


7-http://saiapunyacherita.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


8-http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


9-http://allaboutcikfiestory.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


10-http://dax-gilegile.blogspot.com/2012/08/blog-post.html


11-http://ainichedin.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


12-http://rahsia-pelangi.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


13-http://budakcomel06.blogspot.com/2012/08/hyee-allsss-hehehe.html


14-http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

15-http://mizzanies.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


16-http://duniaainny.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


17-http://eimah2328.blogspot.com/2012/08/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html


18-http://kelimenari.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


19-http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


20-http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-je-tapi-cool.html


21-http://lagilahgempakbeb.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-juga-tapi-cool.html


22-http://nanakimie.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


23-http://bukulaporanbudaknakal.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


24-http://terbangdisyurga.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


25-http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html


26-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


27-http://cutebear261.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html


28-http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html


29-http://ielai2aq.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-je-tapi-cool.html


30-http://tetikusmerah.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


31-http://chocolatefeatvanilla.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-je-tapi-cool.html


32-http://itallaboutbiey.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


33- http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

34-http://sikecikanis.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

35-http://younggirl20.blogspot.com/2012/08/blog-

36-http://budakshumort.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

37-http://foolishlovevictim.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

38-http://nurulfadhilatulnabilah.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

39-http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

40- http://tirahmaganda.blogspot.com/2012/09/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

41-http://ceriteranyna.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

42-http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

43-http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

44-http://mymatatajam.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

45-http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

46-http://dianayoi-littlechickbunnybear.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-je-tapi-
cool.html

47-http://yayabunga.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

48-http://aarmirul.blogspot.com/2012/08/segmen-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

49-http://iliaimachi.blogspot.com/2012/08/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html


50-http://syafiqa-capitals.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


51-http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

52-http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

53-http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

54-http://caliphshuriken.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


55-http://nazurahkhamsa.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

56- http://tentangyaya.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

57-http://misslyzeer.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

58-http://www.azriff.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

59- http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html 


60- http://aimishyuu.blogspot.com/2012/09/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html 


61- http://wanaowen.blogspot.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

62-http://ain-fazlin.blogspot.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

63-http://aduduvsalienpink.blogspot.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

64-http://kekasihsaga.blogspot.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

65-http://santanmanis.blogspot.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

66-http://ideas4art.blogspot.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

67-http://atienstory0809.blogspot.com/
2012/09/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

68-http://greennnpanda88.blogspot.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

69 -http://www.mialiana.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

thanks sebab join.

salam alaik... dah siap senarai peserta yang join!
syukran jiddan!
masih ada masa lagi pada yang belum join..
lynn nak bagi duit raya..tak nak ke?
TOP referral pun ada hadiah..
jadi ..mohon join lah ye..

TARIKH TAMAT -28 sep 2012.. tepat pukul 11:59 pm

SALAM AIDILFITRI 


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


15 comments

8 Ogos 2012 11:52 PTG

no 28 hihihihihi nak duit raya!! cik pipi merah tak leh ke bagi b4 raya? hihihihihi gurau jer!

9 Ogos 2012 12:12 PG

insyaaallah ada masa saya join

9 Ogos 2012 12:19 PG

no 6 ! :)

14 Ogos 2012 1:22 PTG

Assalam. Kak, saya no. 38 . sorry ye..

http://nurulfadhilatulnabilah.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

15 Ogos 2012 5:45 PTG

tak boleh tekan right klik, agak susah untuk saya buat blogwalking.. ^_^

tapi allhamdulilah.. semua dah saya lawat

17 Ogos 2012 12:12 PG

kak,sy no 42..sory >.<
http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

24 Ogos 2012 11:22 PTG

CONTEST CAM BEST SEBAB GUA NAK KASI AYAT BERPUJANGGA GUA NI TAPI GUA SAMA-_SAMAR LA TENTANG CONTEST NI.HUHU KALAU TAK GUA BALUN JE KALAU SETAKAT TAJUK ENTRI MACAM TU.KEHKEHKEH..


~~~~~JARI BERHANTU~~~~~~

25 Ogos 2012 5:59 PG

susah nye nak BW.. off right click buat sementare waktu :)

25 Ogos 2012 1:08 PTG

@Azriffafifan ta susah kan.. ok mohon lah sangat echek /chek join... :D

25 Ogos 2012 1:09 PTG

@afraasusah? urmm... maksud adik.. sis tekan boleh... ok terima kasih kerana membantu... ;)

28 Ogos 2012 10:20 PTG

gua dah submit entri tp tak daftar sini.huhuhu
gua nk daftar ni artikel gua

http://www.azriff.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

harap2 gua tersenarai dalam list ni..huuhuhuhu sebab dah penat dah creat kerya untuk kontest ni.hihihi

30 Ogos 2012 12:01 PTG

dh ramai yg join...tambah la hadiah...hehee

18 September 2012 3:03 PG

ramai jgk join...tahniah...hihi

19 Oktober 2012 4:35 PTG

fiuhhhh... heheheh baru habis terjah semua blog di atas... ;)

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.