"Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama phat corner"


klik banner dan join!

alhamdulillah balik raya di jerantut pahang....sungai tekam..jengka 2.. yahoo.. raye! raye!.. hehe.. lebey2 lak excited nak raye.. ape ek nak citer pasal raye ni? ermm seriously tak terase sangatle rayenyer.. sebab berhari raya tanpa abi yang di cintai.. huk3..
-AL- FATIHAH -

tup-tup dah raye kang.. pastuh abis raye.. pastu pose balek.. raye balek.. pastuh.. pastuh.. wallahualam.. idup ke tak lg mase tuh untuk merayakan raya yang seterusnyer.. lately lynn selalu pk pasal umur yang tak panjang.. bukankah baik memikirkan mati.. supaya ape yg kite buat tak bertangguh.. kang.. esok-esoklah.. kejap lagi.. tahun depan kan masih ade.. masih memikirkan apa kelainan raya tahun ni.. same jek cam tahun lepas kot.. perubahan cemane tu ek? ermm maybe bezenyer raye tahun ni tanpa digicam tak best kot.. or maybe kalau lynn bawak sendiri kete gi jalan2 umah member dan sanak saudara merupakan kelainan raye tahun ni.. huh.. ngape pk pasal raye ni.. pose tak abeh lagik.. lebey baik memikirkan amal ibadat lam bulan pose ni.. kata kat diri sendirik.. huhuhu


so ape lagi.. macam biaserla stendet nak raye ni..lynn nak ambil peluang ni mengucapkan selamat menyambut hari raya buat semua yer.. pembaca setia blog lynn ni.. (ada ke?) kawan-kawan sekalian.. maaf andai ada tersilap kasar bahasa atau ada tulisan yang menyakitkan hati secara sengaja atau tidak.. walau di mana anda berada lynn doakan korang berjaya dan dimurahkan rezeki sentiasa.. 

jom men bunga api 

tarikh tamat segmen malam raya...
SEKIAN..


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


3 comments

9 Ogos 2012 7:56 PG

tq join segmen ni eh..wah raya kat jengka ek..lama dah x g jengka walaupun keje kat temerloh sebab masa study dulu study kat uitm bandar pusat tu..selamat berpuasa & selamat menyambut hari raya ;-)

11 Ogos 2012 12:50 PTG

owhh kat jengka ek? felda jgk la ek?
same mcm cik ana dok felda jgk.. hehe







slm ramadhan,
cik ana

15 Ogos 2012 6:11 PTG

seronok beraya bersama ramai org... ingt mati adalah sunat... bgus mengingati mati...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/teka-baju-raya.html

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.