lagu ape paling best?



selagi mereka ada,buatlah baik pada mereka.
jagalah mereka.
kalau fikir tiba masa kita tua nanti,
ada ke anak cucu yang nak jaga kita


kita dapat apa yang kita beri

#baru pulang ziarah tok, sebak T.T


teringat kesungguhan mak tok (moyang ummi)
tok beli kaset AL-QURAN dari mekah semasa umrah
lepas tu, tok mintak tolong orang belikan radio
untuk dia dengar kaset tu


sebab apa?
sebab tok tak ada laptop, nak download Al Quran kat internet
tok takde SI,SII mahupun SIII, apatah lagi Galaxy note
untuk beli je kat market Android tu

cuba bandingkan dgn kita,
File Al Quran dah ada dalam laptop,
kat smart phone pon dah download mcm2 jenis bacaan sheikh
tapi nak tekan button play tu,
punye lah susah =="

kite lebih prefer lagu Maher Zain(ni bleh tahan lagi), lagu omputih,
lagu rock.

Allahurabbi.
Jomlah sama2 kita jadikan telingan kita ni,
telinga yang suka dengar ayat2 Allah :)

lagu ape paling best?
lagu ayat2 Al Quran ^^


saya? pasang lagu raya..


adeh ! =_+


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


6 comments

9 Ogos 2012 1:09 PG

dengar lagu ape on x kisah sebenarnya.. asalkan kita sentiasa mengingati allah swt sentiasa berzikir dan membaca al quran... ^_^
insyallah.. ^_^ yg penting jgn sampai memudaratkan sehingga lalai..

9 Ogos 2012 1:15 PG

=.= sama..susah betul nak tekan butang play..huhu

9 Ogos 2012 1:51 PG

setiap hari *klau online.. sy akan singgah satu link al-quran.. kt situ sy dgr ayat2 cinta ^^

9 Ogos 2012 5:43 PG

same laa kite. skrg duk dgar lagu raya jer. haha. naifnya diri :')

9 Ogos 2012 9:30 PG

selain tugas uncle sebagai pengajar bebudak mengaji..uncle juga suka lagu rock..tapi buat masa ni feeling lagu raya hihihihi

9 Ogos 2012 1:30 PTG

Tetiba bawah tu ada lagu raya...
Hehehehe.... =D

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.