Jom kita belajar Cara Nak Hack Limit Celcom/Maxis Broadband!


Assalamualaikum W.B.T!
Pasti anda bengang kan andai Broadband anda lembab tahap siput!
Jom kita belajar Cara Nak Hack Limit Celcom/Maxis Broadband!

Kalau korang dah overlimit celcom broadband, confirm dia akan jadi slow tahap gaban! 
So, di sini ada 2 cara untuk bypass limit tu!

1. Cara manual.
kalau korang surf youtube ke, download lagu ke, software ke, tapi tiba-tiba slow, korangdisconnect dulu, then reconnect, Pastu resume. 
Tapi benda ni kena buat berulang-ulang la baru dapat speed yang asal.

2. Ping of death.
Ping of death ni bermaksud, kita attack ip celcom 3g yang kita dapat dan hantar message kepadasystem ip tersebut untuk memanipulasi talian tersebut.

Vista/xp anda kena RUN cmd”, kalau Windows 7, tekan start, type “cmd” kat search bar tu
kalau dah buka cmd tu, just type ipconfig/all”!

Pastu, korang akan dapat tengok network adapter beserta maklumat lain.
Kamu ipv4 address Celcom 3g kamu. Scroll je ke sampai jumpa.
Contohnya 10.174.176.230.
Buka notepadtype "ping 10.174.176.230"!
Tekan enterpastu type connections”!
Save as namafiletu.bat
file type = all type
Save.
Click file tu!
Biarkan benda tu selama mana yang kamu mahu!
Simple bukan?


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


57 comments

2 Februari 2013 4:40 PTG

wah bagus lah dah ade tips camni . good tips :D

2 Februari 2013 4:48 PTG

wah lynn pon pandai hack2 juga. website jawi pun kena hack juga

2 Februari 2013 4:54 PTG

bagus ni, tapi cara kedua tu tak faham lah.. :(

2 Februari 2013 5:26 PTG

owh.. tapi dh x guna broadbnd lagi.. guna hotspot je.. uhuhu... but nice sharing... berguna sgt info ni.. :)

2 Februari 2013 8:07 PTG

selalu jugak buat..hehehehe.. okey la kot

Tanpa Nama
2 Februari 2013 8:20 PTG

cara2 ni...x bkesan da....klu na bypass guna vpn ja..

2 Februari 2013 10:17 PTG

Guna ipad ada cara tak Lynn.. :)

3 Februari 2013 10:25 PG

Ini dah dikira menipu... untuk mendapat sesuatu yg bukan hak... bukankah ianya juga berdosa?

3 Februari 2013 1:46 PTG

tetap lembab la line connection lynn. huhu... wah pndai jugak hacking2 yeww

Tanpa Nama
4 Mei 2013 6:04 PG

ni bukan hacking namanya, ni trick biasa jer, main copy paste from one person to another, lagipun trick dah tak berkesan, hacking is more complex, hanya real coder and programmer tahu apa makna sebenar hacking.

17 Mei 2013 6:22 PTG

@Tanpa Namaada tuto tak?

16 Julai 2013 11:23 PG

tutorial yang bagus

Tanpa Nama
5 Oktober 2013 10:53 PTG

Pipi bawah ke merah

Tanpa Nama
19 November 2013 11:30 PG

(".
kdg2 ada yg terkeliru antara editing dn hack...
yg aku ni da traf elite hacker pn bkn semua web aku dpt bypass...ingat senang ke nk jdi hackers tnpa bljar n memahami slruh system windows..

Tanpa Nama
22 November 2013 9:11 PG

Hacking bukanya perbuatan yg jujur...cuba fikirkan...jika tak tahu makna hacking..belajar english..

6 Disember 2013 10:09 PTG

Bleh bg host untuk celcom 1g ?

6 Disember 2013 10:12 PTG

Lynn bleh bg host tok celcom x?

6 Disember 2013 10:12 PTG

Bleh bg host untuk celcom 1g ?

6 Disember 2013 10:12 PTG

Bleh bg host untuk celcom 1g ?

6 Disember 2013 10:13 PTG

Bleh bg host untuk celcom 1g ?

Tanpa Nama
22 Disember 2013 11:43 PTG

Kne tepok dlu la bru merah

26 Disember 2013 3:31 PTG

Saya dh cuba...tak boleh dah... celcom dh dpat hidu.

12 Januari 2014 8:59 PTG

Bisnis dalam hp Dengan modal serendah RM55 ini. Tidak perlu saya ceritakan panjang lebar kerana ianya sangat mudah dijalankan dan memberi keuntungan setiap hari

Fakta
- terima sms berkali2 setiap hari. setiap kali sms terima, RM3.50 akan dikreditkan terus kedalam akaun. duit yg diterima ini adalah hasil dari mereka yg aktif menaja ahli2 baru. Semua ahli akan merasa keuntungan.
-Bagi mereka yg rajin dan mengejar untung lumayan, setiap RM55 yang ditaja, penaja akan terima terus RM40 kedalam akaun. Jika 10 org ditaja setiap hari bermakna RM200 akan dikreditkan setiap hari. Lumayan bukan?? dan jika duplikasi ini berlaku, peluang pendapatan 5 angka sebulan tidak mustahil dan ramai yg sudah berjaya.

System ini sesuai utk semua golongan yg ingin menambah pendapatan harian. cuma siapa yang ingin cepat mengaut keuntungan harus lah rajin. RM55 adalah satu angka yang mudah dan tidak membebankan org ramai.

Untuk sertai dan mendapat respond serta merta sila sms kan ke nombor server seperti berikut:

taip 
APP#NAMA PENUH#IC#ALAMAT PENUH
ke 012 678 0470 

Contoh: APP#Faizal Tahir#780721025566#NO 8 TAMAN ORKID 53000 KUALA LUMPUR
hantar ke 012 678 0470

kemudian sms ke no 0138856783 untuk pengaktifan.

maklumat lanjut sila ke www.1whp.net sila hubungi 0138856783 untk pertanyan lanjut kelulusaan dri SSM

Tanpa Nama
24 Mac 2014 11:22 PG

awek solehah memang suka benda free eh?

Tanpa Nama
14 Mei 2014 3:08 PG

SEDARLAH!!!!!, kita dah bertahun
pakai handphone tanpa mendapat
apa-apa imbuhan yang setimpal. Kini
anda perlu bertindak menjadi
pengguna yang BIJAK. Jadikan
handphone anda sebagai aset untuk
menambah pendapatan ANDA. ASET
ini semua orang sudah miliki
termasuk pelajar sekolah...Mulakan
langkah anda, menjadi pengguna yg
bijak demi masa depan anda.. jom join 1whp pm me cepat !
Wechat:Rahman9519

Tanpa Nama
14 Mei 2014 3:09 PG

SEDARLAH!!!!!, kita dah bertahun
pakai handphone tanpa mendapat
apa-apa imbuhan yang setimpal. Kini
anda perlu bertindak menjadi
pengguna yang BIJAK. Jadikan
handphone anda sebagai aset untuk
menambah pendapatan ANDA. ASET
ini semua orang sudah miliki
termasuk pelajar sekolah...Mulakan
langkah anda, menjadi pengguna yg
bijak demi masa depan anda.. jom join 1whp pm me cepat !
Wechat:Rahman9519

Tanpa Nama
14 Mei 2014 4:45 PTG

aku pun dah tahu tapi kelajuannya tetap sama x berubah pun

Tanpa Nama
14 Mei 2014 4:45 PTG

aku pun dah tahu tapi kelajuannya tetap sama x berubah pun

Tanpa Nama
14 Mei 2014 4:45 PTG

aku pun dah tahu tapi kelajuannya tetap sama x berubah pun

Tanpa Nama
14 Mei 2014 4:45 PTG

aku pun dah tahu tapi kelajuannya tetap sama x berubah pun

4 Julai 2014 10:08 PTG

Kau ni mst anak haram kan? Puihhh hacking pale bapak kau. Ntah2 computer pon x kenal mcm burit

5 Julai 2014 3:21 PTG

MEMANG PATUT DI HACK....
MAXIS CALCOM PON DORANG BERMAIN2 UTK BISNES DORANG MAJU..KALAU KORANG CAKAP PASAL DOSA PAHALA KENAPA KORANG X SOUND JE CELCOM MAXIS KENAPA KAUT KEUNTUNGAN DENGAN PUSING2 PENGGUNAAN BROADBAND ATAU APA2 SKALI PON..DORANG SENGAJA SLOWKN KELAJUAN INTERNET KITA SUPAYA KITA LEBIH TERASA NK BELI YG MAHAL SUPAYA L;EBIH LAJU..DORANG X BEDOSA KE KAUT KEUNTUNGAN MAIN2KN ORG MCM TU? KITA PATUT JE HACK..BIAR DIA TAU KITA BUKAN PENGGUNA YG MUDAH DI GUNAKAN JD MESIN DUIT DORANG

Tanpa Nama
7 Julai 2014 9:35 PTG

File tu nk simpan mana.?

Tanpa Nama
13 Julai 2014 10:41 PG

Untuk android macam mne plak?tlggggggg...

Tanpa Nama
20 Julai 2014 4:34 PTG

Sedarlah traffic internet di Malasia antara palig mahal di Asia siap kena sensor lagii....

Sedar tak Indo dgn Thai antara yg punyai traffic termurah di Dunia...

Tanpa Nama
11 Ogos 2014 2:15 PTG

Jgn wat mcm tu.. Nnt hacker senang ceroboh pc/laptop kita.. Kalau buat mcm tu sama je kita memberitahu org ip andress sbb kita menyambungkan ip adress kat internet..

Tanpa Nama
11 Ogos 2014 2:16 PTG

Jgn wat mcm tu.. Nnt hacker senang ceroboh pc/laptop kita.. Kalau buat mcm tu sama je kita memberitahu org ip andress sbb kita menyambungkan ip adress kat internet..

Tanpa Nama
11 Ogos 2014 2:17 PTG

Jgn wat mcm tu.. Nnt hacker senang ceroboh pc/laptop kita.. Kalau buat mcm tu sama je kita memberitahu org ip andress sbb kita menyambungkan ip adress kat internet..

Tanpa Nama
21 Ogos 2014 7:33 PTG

Blajar abis dulu.. X suma hacker jht.. Blaja dulu psl topi putih, topi hitam n sebgainya..

Tanpa Nama
11 September 2014 8:21 PTG

Hi elite hacker...meet me at #182arp VPN server..IF u can..i'll declare if u r l33t h4ck3r or juzz acting wannabe...

Tanpa Nama
14 September 2014 2:49 PTG

Kau betul ini bukn hack tpi ini menggunakan hack or trick biasa.

Tanpa Nama
14 September 2014 2:53 PTG

Benar tu,aq d3ngar d luar negara internet unlimited qouta.klau benar ini tdk adil.

17 September 2014 10:48 PTG

Erm... bgus skali.

Jom singgah my blog
TIPS HACKER BERKESAN

Tanpa Nama
20 September 2014 11:05 PTG

Android boleh buat ke seperti diatas

Tanpa Nama
1 Oktober 2014 7:45 PTG

kelajuan internet mlaysia terendah di dunia.. mahupun asia

Tanpa Nama
3 November 2014 11:23 PTG

@Tanpa Nama hahaha... ini sebenarnya cara nk check status connecting internet. cara ni digunakan sejak zaman TM mengunakan modem 56kbps. dgn cara ni juga. boleh digunakan utk menarik line supaya internet x putus2

Tanpa Nama
11 November 2014 4:53 PTG

Mmg pun,kat luar negara unlimited & free internet. Aku blajar kat korea 7 tahun,pegi lah mane2 area pun,kalau korg on wifi,korg akn dpt speed 2mbps. Kerajaan dorg tanggung spnuh nye.

Tanpa Nama
3 Disember 2014 1:36 PG

1mb pon rn68 tm butuh punya olang

Tanpa Nama
3 Disember 2014 1:36 PG

Gdgv

3 Disember 2014 1:37 PG

Hahai good trick

3 Disember 2014 1:38 PG

Tghg

26 Disember 2014 3:06 PG

@Alfi Syaraftakpe...aq ade trik yang berkesan tuk korang...bkn nak tipu tapi aq pun gune trik nihh mmg power...laju pulak tuhh....tak prcaye jom pegi kat laman web nihh >>>> http://adf.ly/vYAOJ

3 Mac 2015 1:29 PTG

Cara Dapat Top up Free ! Semua Telco (Sim Kad) Boleh !!!CARA DAFTAR DI MCENT
1) Buka link ini ☞( http://mcent.com/r/DHF04E untuk register akaun mcent ) INSTALL MCENT
2) Kemudian, masukkan nombor telefon kamu
3) Code pengesahan akan dihantar melalui sms
4) Masukkan code pengesahan di ruangan yang telah disediakan (biasanya 4 angka)
5) Isi semua ruangan yang disediakan sepertinama, tempat tinggal dan lain²
6) Tahniah, akaun Mcent anda berjaya dihasilkan
7) Jangan lupa, korang harus meng"klik" link yg sampai di email untuk mengesahkan akaun mcent korang CARA MENDAPATKAN KREDIT★ Install aplikasi yang ditawarkan oleh Mcent, buka selama 30 saat, kamu akan memperolehi kredit★Menyertai peraduan yang disediakan oleh pihak Mcent★ Promote "unique link" kamu kepada kawan² kamu. Cara dapat link unik :
1) Pilih "Jemput rakan-rakan"
2) Disitu, kamu akan perolehi link unik kamu
CARA DAPAT KREDIT (TOP UP)
1) Login akaun mcent kamu
2) Pilih"Temu Bual"
3) Kamu boleh pilih nilai kredit yang kamu mahu
4) Tunggu sms pengesahan kredit telah masuk
NOTE : KAMU HARUS MENGGUNAKAN LINK YANG SUDAH SAYA BERI (DI ATAS) UNTUK REGISTER DI MCENT. KALAU TIDAK, KAMU SUSAH UNTUK MEMPEROLEHI LINK UNIK !!! ☞http://mcent.com/r/DHF04E

Tanpa Nama
29 April 2015 3:41 PTG

T

Tanpa Nama
10 Jun 2015 3:12 PTG

Telco yg kite guna ni lagi bnyk menipu kita..bayar mahal2 tapi servis hampeh

luppi hacker
19 Jun 2015 11:04 PG

tip free internet..no limit..x telan krdt..xyah susa2..hack aja sim yg korang gune.. he..

Tanpa Nama
15 Julai 2015 8:24 PG

Disini hacker sebenar nak tau tips dan trick pm aku

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.