Gambar Papa gomo dan King Jason ditahan polis


Di P.218 Sibuti, PAS bertanding.

Cina DAP Miri bagi pinjam diorang punya truck untuk PAS kempen.

Lepas tu, Cina DAP Miri volunteer jadi polling agent dan counting agent untuk jaga peti undi PAS di parlimen Sibuti. Sampai habis kira undi diorang tunggu.

Naib pengerusi Dewan Himpunan Penyokong PAS, Vincent Lee (Cina), sanggup terbang dari Semenanjung ke Sabah/Sarawak nak bantu kempen PAS.

Penat kot nak tolong PAS. Dah la tak kena bayar and yet diorang nak tolong.

*****

Bila baca komen berbaur kebencian terhadap orang Cina oleh orang Melayu, saya rasa kasihan dengan mereka yang tak jumpa lagi dengan Cina yang baik sampai sanggup bersangka buruk secara melulu.

Tak dapek den nak menolong eh. Haih.

sumber

STOP COMDEMNING! 
Kerajaan yang ANDA MAHUKAN sudah ber'BAIAH bukan?, berhentilah meniup Api perkauman!

# Mulia manusia bukan kerana bangsa, darjat, pangkat atau kerusi. Mulia manusia kerana akal dan iman. #


Cina faham apa yang rakyat nak capai dalam PRU13 yang baru berlalu. Dan mereka telah bertindak bijak.

Melayu? huhu.


Gambar Papa gomo dan King Jason ditahan polis


(Blogger Papagomo)

KUALA LUMPUR: Blogger Papagomo dan King Jason ditangkap oleh polis bagi membantu penyiasatan mereka ekoran posting yang mereka buat dalam laman-laman blog mereka.

Papagomo blogger pro Umno memasukkan laporan mengenai perkauman dengan mengugut untuk mengambil tindakan kepada orang Cina.

King Jason pula banyak mendedahkan laporan mengenai penipuan dalam pilihan raya kali ini. Antaranya rancangan membawa pengundi asing dari Sabah dan Sarawak ke Semenanjung dengan kapal terbang sewa khas.

Pengumuman penangkapan mereka dibuat melalui twitter yang dikeluarkan oleh Polis Diraja Malaysia (PDRM).

Sebelum ini blogger pro PKR, Milo Suam ditahan oleh polis menjelang pilihan raya.

Beliau ditangkap ekoran penyiaran gambar kertas undi pos.

Sumber HD


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


8 comments

7 Mei 2013 11:41 PTG

MCM2 HAL DUNIA POLITIK NIE..SEBAIK2 CINA DIA AKN TOLONG BANGSANYA DAHULU..PERCAYALAH YG AKN MENJATUHKN MELAYU ADALAH BANGSANYA SENDIRI..

8 Mei 2013 12:51 PG

perkauman betoi.. biar padan dengan muka depa.

8 Mei 2013 1:25 PG

salam cik lin

rakan bangsa cina faham
tapi rakan sebangsa seagama pulak yg tak paham

8 Mei 2013 1:54 PG

@Taufikwaalaikumussalam.. :)
hanya yg memahami sahaja yg faham..

8 Mei 2013 10:11 PG

Mmg bahaya posting2 kat FB dan blog depa tu..bleh menyebabkan pertumpahan darah..

8 Mei 2013 1:44 PTG

Semoga isu ni tak berlarutan sehingga mengancam keamanan negara kita...

9 Mei 2013 8:51 PG

King jason bijak,nanti dia akan dilepaskan.

9 Mei 2013 8:52 PG

King jason bijak....hidup PR !!! Hidup rakyat !!!!

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.