CONTEST AIDILFITRI: BLOG SAYA BIASA-BIASA JE TAPI COOL!


-TAMAT-

* entri ini adalah sticky post sehingga 
28 sep 2012.. tepat pukul 11:59 pm

 mohon/sila ke arkib blog untuk entri baru* (ayat skema)

Syarat penyertaan

1. Mestilah menjadi follower Belog cik si pipi merah
2. Buat satu entry bertajuk "Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool!"
3. Dalam entry tu anda wajib letak 1 entry korang yang terbaik (letak link je)
4. Letak banner Belog Cik si pipi merah dalam entry tersebut dan linkkan ke Belog Cik si pipi merah
5. Tag SEORANG rakan blogger dan pastikan dia tahu dirinya ditag
6. Letak link entry tu dekat sini




letak banner nie ..




klik untuk copy banner SINI

Senang kan? Macam tak biasa pulak.
Hadiah? Wang tunai /duit raya sebanyak RM50. Pemenang hanya seorang sahaja! Tapi 5 blog akan dipilih untuk Blog Review!

ada hadiah MISTERI untuk TOP REFERRAL.. untuk korang terus kan promote ye!


Tarikh tutup : 28 sep 2012.. tepat pukul 11:59 pm

senarai peserta

NOTIS.
alhamdulillah segmen ni dah TAMAT.. keputusannya akan diberitahu  PADA 5 OCTOBER 2012 syukran jazilan semua kerana join. jangan lupa ya  untuk semak siapa pemenangnya dan top referall!


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


138 comments

6 Ogos 2012 6:30 PG

uuu..menarik2...

6 Ogos 2012 6:45 PG

kite nak join jgak!tp blog sye biasa2 je!hik3 >.<

6 Ogos 2012 6:53 PG

@amirahramliblog saya pun biasa-biasa saje..tp da conform tak menang..mungkin amirahramli atau jijie yang menang..wahh.. sile2 join.. hehehe terpromote pulak..

6 Ogos 2012 6:55 PG

insyaAllah join.. tp amik masa sikit, nanti2 awk ingatkan sy lagi yer ^^

6 Ogos 2012 6:58 PG

@caliph shuriken ^_^ insya allah ..banyak masa lagi..

6 Ogos 2012 7:16 PG

Wah blog biasa2 dah nak jadi luar biasa...

6 Ogos 2012 7:23 PG

@Si Matatajam dear sis ..kena join.. tau2.. :)

6 Ogos 2012 7:27 PG

hehe,dgn rndah dirinya sya join contest awk >.<

http://miraedo92.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa2-je-tapi-cool.html

6 Ogos 2012 9:47 PG

insyaAllah, sikit masa nti saya join eh ;) tp blog saya memang betul2 biasa je, cool pun tak :)

6 Ogos 2012 10:11 PG

insyaALLAH.. nak cuba nasib jugak..hehehe

6 Ogos 2012 11:33 PG

dah join..:)

http://aliff-aufa.blogspot.com/2012/08/saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

6 Ogos 2012 12:22 PTG

JOIN!HEE~

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitriblog-saya-biasa-biasa.html

6 Ogos 2012 12:27 PTG

JOIN!HEE~

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitriblog-saya-biasa-biasa.html

TERLUPA DAH SEND KE TAK TADI LINK..SORI IF TERADA DUA KOMEN SAMA..HEE..

6 Ogos 2012 1:03 PTG

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

6 Ogos 2012 1:05 PTG

Jaja join ok.. :)

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

6 Ogos 2012 1:43 PTG

http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

6 Ogos 2012 1:49 PTG

wah..pena join contest mcm ne....nak join jugak lah.hehehe...ingtkan eca nnti boleh?

6 Ogos 2012 2:23 PTG

join :)
http://saiapunyacherita.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

6 Ogos 2012 2:23 PTG

lieya join ye lynn. :D
http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

6 Ogos 2012 2:36 PTG

wah segmen..bakal join nanti..hehe

6 Ogos 2012 2:51 PTG

http://allaboutcikfiestory.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

6 Ogos 2012 3:57 PTG

oleh sebab akaq dahh termaktub dalam bloglist ain . kejap laggi ain join taw . ehhee

6 Ogos 2012 4:03 PTG

hello i join http://dax-gilegile.blogspot.com/2012/08/blog-post.html ;)

6 Ogos 2012 4:26 PTG

saya join..salam ramadhan

http://ainichedin.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

6 Ogos 2012 4:27 PTG

http://rahsia-pelangi.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

ain joinn sudaahh !

6 Ogos 2012 5:17 PTG

Saya Jopin GA paling bestt ni :)

http://budakcomel06.blogspot.com/2012/08/hyee-allsss-hehehe.html

6 Ogos 2012 5:41 PTG

anis join :) http://mizzanies.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

6 Ogos 2012 8:07 PTG

Join juga segmen ini.. ^_^
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

6 Ogos 2012 8:51 PTG

assalam, join sekali yew :)

http://duniaainny.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

6 Ogos 2012 9:22 PTG

cik siti join...http://eimah2328.blogspot.com/2012/08/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

6 Ogos 2012 9:44 PTG

http://kelimenari.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

saya !

6 Ogos 2012 9:58 PTG

camana nak join jaa xde entry yg best utk di pertaruh kan la dear...

6 Ogos 2012 10:03 PTG

salam ~ yeah ! cikmisi join.. mekasih tao ajak.. hehe menarik2

http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

6 Ogos 2012 10:08 PTG

salam, sy join!

http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-je-tapi-cool.html

6 Ogos 2012 10:23 PTG

Salam sy join ye hehe

http://lagilahgempakbeb.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-juga-tapi-cool.html

6 Ogos 2012 11:08 PTG

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

7 Ogos 2012 7:09 PG

Sini3!! Har! Har! Har!
http://bukulaporanbudaknakal.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

7 Ogos 2012 7:10 PG

tanx ajak! ^^

7 Ogos 2012 7:40 PG

blog saya biasa2 saja dan juga tidak cool...huhu

7 Ogos 2012 7:51 PG

@Waalid5035 ™ salam alaik.. takpe yang penting isi dalam sesuatu blog. mohon walid join same.. ;)

7 Ogos 2012 9:37 PG

baiklah..nanti waalid join,insyaAllah

7 Ogos 2012 11:00 PG

http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

saya join jugak..

7 Ogos 2012 2:05 PTG

Salam ramadhan Cik PP

GBM join ya

http://terbangdisyurga.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

7 Ogos 2012 4:41 PTG

salam

nenot join :)

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

7 Ogos 2012 7:45 PTG

Join :)

http://cutebear261.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

7 Ogos 2012 10:45 PTG

Join!!!
Jom ke Blog saya baca!!

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

8 Ogos 2012 6:08 PG

done join nabila :)

http://ielai2aq.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-je-tapi-cool.html

8 Ogos 2012 2:24 PTG

TK join!

http://tetikusmerah.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

8 Ogos 2012 3:13 PTG

salam , amy join !

http://chocolatefeatvanilla.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-je-tapi-cool.html

8 Ogos 2012 4:48 PTG

biey join contest ini...harap di beri peluang utk menang..amin~~ :)


http://itallaboutbiey.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

8 Ogos 2012 4:51 PTG

biey join contest ini..harap di beri peluang tuk menang..amin~~ :)


http://itallaboutbiey.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

9 Ogos 2012 7:29 PTG

cci join.. ^_^
http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

10 Ogos 2012 12:51 PTG

sudah join :)

http://sikecikanis.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

11 Ogos 2012 3:52 PG

http://younggirl20.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

11 Ogos 2012 3:54 PG

dah siap! :)

http://younggirl20.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

12 Ogos 2012 8:55 PG

nak join jugak lah...nanti lepas raya k...simpan idea dulu...mana tau boleh menang kan...

12 Ogos 2012 10:41 PG

Mieya join :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

12 Ogos 2012 10:54 PG

saya join

http://foolishlovevictim.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

12 Ogos 2012 3:02 PTG

Assalamualaikum kak.Saya join :D

http://nurulfadhilatulnabilah.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

12 Ogos 2012 6:15 PTG

contest best..tp x larat nk tag lar plak..

wink2..x tag boleh dak??
hehe..

12 Ogos 2012 8:23 PTG

join..http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

12 Ogos 2012 9:43 PTG

Nyna join yer :)
http://ceriteranyna.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

12 Ogos 2012 9:51 PTG

nyna join yer

http://ceriteranyna.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

12 Ogos 2012 9:52 PTG

nyna join yer

http://ceriteranyna.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

13 Ogos 2012 6:59 PG

Sy dah join dahhh :D

http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

13 Ogos 2012 3:52 PTG

sy join jgkkk :D

http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

14 Ogos 2012 12:27 PG

http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

14 Ogos 2012 3:44 PG

Mai kali ni nak join sb akak dah janji..hi hi..
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

14 Ogos 2012 7:35 PG

miss z join :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

14 Ogos 2012 8:38 PG

http://dianayoi-littlechickbunnybear.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-je-tapi-cool.html

lnik saya.. :)

14 Ogos 2012 9:33 PG

dya join http://yayabunga.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

15 Ogos 2012 11:58 PG

PERHATIAN ! PERHATIAN !

DiIsytiharkan bahawa patik join segmen ini. haha.

Nah link patik :
http://aarmirul.blogspot.com/2012/08/segmen-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

17 Ogos 2012 6:37 PG

nak menang hadiah rm100? jom join http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/eyriqazz-vs-denaihati-untuk-semua.html

18 Ogos 2012 6:14 PG

pemilihan pemenang cam ner?

18 Ogos 2012 6:39 PG

@Sop

entry pilihan yang terbaik.. :)

22 Ogos 2012 3:17 PTG

awak , saya join . nih link > http://iliaimachi.blogspot.com/2012/08/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

23 Ogos 2012 8:30 PTG

Nak join jugak ! terima kasih sebab bagi join Cik Si Pipi Merah :D Hehe ..

http://syafiqa-capitals.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

23 Ogos 2012 10:30 PTG

taqiee dah join...:)

http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

24 Ogos 2012 1:02 PG

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

iman join

24 Ogos 2012 9:55 PTG

menarik..nak join jgk..insyalh yaya wat jgk nti ye.. =) ingtkan jgk ea..^_^

25 Ogos 2012 5:40 PG

ite macok.. ite macok..

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

26 Ogos 2012 3:30 PTG

salam, lynn.. sy tunai perkara aritu, join ^^

http://caliphshuriken.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

26 Ogos 2012 4:59 PTG

@Syaza Nazurah Sye dah tukar link. Ini link yg betul untuk contest awak http://nazurahkhamsa.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

26 Ogos 2012 9:24 PTG

okeyh....
yaya pon da wat..join sekali ye! ^_^

http://tentangyaya.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

27 Ogos 2012 10:07 PG

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

28 Ogos 2012 12:51 PTG

Lezza join sini,hope ada rezeki =)

http://misslyzeer.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

28 Ogos 2012 10:10 PTG

untuk si pipi merah yang mana kemerahannya gua tidak jelas kepastiannya..ini hasil gua_budak berotakkan serabut. :)

http://www.azriff.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

29 Ogos 2012 5:56 PTG

hai cik si pipi merah! jaa join jugak nie. soryy lambat hehe...

http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

29 Ogos 2012 10:50 PTG

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

31 Ogos 2012 3:07 PG

saya join http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

31 Ogos 2012 8:27 PTG

blog saya memang betul2 biasa je, cool pun tak jadi mana :)

http://kyoshisousuketakes.blogspot.com/2012/06/title-bridal-mask-genre-action-period.html

1 September 2012 2:23 PTG

biasa2 jer...

1 September 2012 2:35 PTG

eh....sori lmbt kasi link...terlupa..hihi...

nie link...

http://tirahmaganda.blogspot.com/2012/09/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

1 September 2012 4:17 PTG

salam ziarah.. ^_^. anda boleh buat tempahan MyQalam Quran Read Pen berkualiti tinggi dan banyak lagi barangan muslim di Muslim Bazaar.

http://muslimbazaar.mnmall.me/
atau melalui
http://lokmanramli.blogspot.com/

1 September 2012 6:41 PTG

menarik...salam follow..:))

2 September 2012 6:35 PTG

http://aimishyuu.blogspot.com/2012/09/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html ; saya join k .

3 September 2012 12:52 PG

Salam kenal
pemilik blog ini cantik sekali yah.juga baik.

5 September 2012 9:33 PG

kita dah join!!!

http://wanaowen.blogspot.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

=)

5 September 2012 10:42 PG

wah kaka aku boleh ikut gga XD ,,,

moga" bisa menang :D
tantangan kreatif blogger Event blogger berhadiah mingguan

7 September 2012 9:48 PG

sy join.. :) http://ain-fazlin.blogspot.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

8 September 2012 1:59 PTG

gud luck ye si pipi mrah :)

9 September 2012 1:51 PTG

join ye kak ? :)
http://aduduvsalienpink.blogspot.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

9 September 2012 4:47 PTG

nak join jugak...


http://kekasihsaga.blogspot.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

14 September 2012 9:26 PG

free nnti KA join yek!

14 September 2012 9:46 PG

mcm best je..

14 September 2012 9:59 PG

salam,kte dtg balas kunjungan :D
kte dah follow awk daa..
1406..

15 September 2012 5:19 PTG

hai,sy tag awk di http://justforcontest.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

jemput join..=)

16 September 2012 3:28 PTG

wow nicenyer.. rasa macam nak join la

16 September 2012 3:47 PTG

@Melayu Bijak sila2 join..ada banyak masa lagi.. :)

17 September 2012 10:08 PG

insyallah, ada kesempatan saya join =)

18 September 2012 4:30 PTG

siple segment...bakal join darl!!

Tips Untuk Menjadi Muslimah Solehah Cara Ain

19 September 2012 3:01 PTG

rajinnya buat kontest...

19 September 2012 6:00 PTG

semangat betul :D

19 September 2012 8:21 PTG

nak bt segmen nti join la gak

19 September 2012 9:36 PTG

tak reti la aku join bende2 ni semua..singgah jap baling bomm..haha

20 September 2012 9:19 PG

salam kenal..



fee free to visit my blog..

http://mrsnon.blogspot.com/

21 September 2012 3:03 PG

islamik

22 September 2012 1:21 PTG

kalau aida sempat nanti aida join.. kalau tak maaf tau dear.. huhu. Nampak meriah ha ramai yg join :)

23 September 2012 12:50 PTG

Menjoinkan diri di saat-saat Akhir ;D

http://santanmanis.blogspot.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Harap nyompat lerr..muehehehe :D

23 September 2012 4:22 PTG

To: Tuan Uempunya blog Cik Lyn

Salamm.....kalau nak mintak sponsor untuk buat contest boleh inbox SM kat FB..hehehe..amat dialu-alukan.

FB SM:http://www.facebook.com/santan.sweet

From:Santan Manis.

mcm hantar surat laa plak, kehkehkeh ;D

23 September 2012 4:54 PTG

fami disini pon suda join la contest nie...check my blog too

23 September 2012 5:06 PTG

Ok Set!! nanti kalau nk pkai sponsor..Hallu2 SM yaw..kehekehkeh =D

23 September 2012 5:10 PTG

http://ideas4art.blogspot.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html...SAYE JOIN!

23 September 2012 5:13 PTG

http://ideas4art.blogspot.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html ...SAYA JOIN!!

23 September 2012 5:13 PTG

saya join!!..http://ideas4art.blogspot.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

23 September 2012 5:22 PTG

@FAMI
makasih join FAMI :)

23 September 2012 9:28 PTG

join,..

http://atienstory0809.blogspot.com/2012/09/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

25 September 2012 11:22 PTG

join =)

http://weney98.blogspot.com/2012/09/blog-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

26 September 2012 1:42 PTG

bagus buat mcm ni..

26 September 2012 4:39 PTG

saya tak join lagi..insyaallah kalau berkesempatan nak join :)

26 September 2012 6:58 PTG

salam ye..mai jenguk kwn kwn

27 September 2012 2:52 PTG

joined Lynn dear.. ^_^

http://greennnpanda88.blogspot.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

27 September 2012 4:43 PTG

joinnnn http://www.mialiana.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

28 September 2012 10:31 PG

blog ni memang kool =)

28 September 2012 12:59 PTG

uuu..menarik2...

29 September 2012 1:48 PTG

@Si Matatajam: sapa la yg bertuah tu nanti

3 Oktober 2012 4:08 PG

@Si Matatajam lynn masih mencari pemenangnya..dilanjutkan pada 5 hb oct nie. harap maklum .maaf sebab lewat nak umumkan.sibuk dgn praktikum sekarang ni. huhuhu.

3 Oktober 2012 7:50 PG

Baru perasan entri nih. Heee~

Sama! Pun tgh sibuk praktikum! Huhuhuhu

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.