Pemenang Segmen: Saya nak hadiah Misteri dari si Pipi Merah


oh ha! Segmen: Saya nak hadiah Misteri dari si Pipi Merah dah tamat.Syukran jazilan sebab ramai yang join. Pada yang tak berjaya ,jangan kecil hati.insya allah nanti lynn adakan segmen lagi.Hadiah kecik je, yang paling utama adalah sebagai penghargaan buat teman bloggers lynn.


curious nak tahu hadiahnya...


klik pic untuk tumbesaran.

oh haa nilah hadiahnya..

3 lampu bilik tidur untuk dimiliki setiap pemenang.
awas! kelopak bunga tu boleh dihias mengikut kreativiti masing-masing.
lynn gunakan khidmat enche random.org

pemenang ialah.







TAHNIAH!

hantarkan detail anda dan link penyertaan anda ke facebook saya atau fanpage saya  untuk penghantaran.

fb

ATAU

fanpage



P/S- TEMPOH 2 MINGGU DARI SEKARANG. IF TAKDE HADIAH BERTUKAR TANGAN YE.

untuk semak klik sini



Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


16 comments

28 September 2012 8:34 PTG

camner nak cek no peserta ?

28 September 2012 8:37 PTG

@Mr. Oziz saya dah letak dibawah post.boleh klik kat situ. ^_^

28 September 2012 8:45 PTG

tahniah kepada pemenang...

28 September 2012 8:50 PTG

sikit je lagi..no 47! Tak ada luck!

BTW tahniah kepada pemenang:)

28 September 2012 9:21 PTG

tahniah kpd pemenangs :)

xde rezki sy nk mng..huk2

28 September 2012 9:44 PTG

Ala..tak ada rezeki...congrats yang menang..(:

28 September 2012 9:45 PTG

wahh, dh kuar result.. congratz kpd pemenang2 ^^

28 September 2012 9:56 PTG

tahniah kepada pemenang :)

28 September 2012 11:53 PTG

terima kasih :) sy dah pm dekat fan page awak ..

29 September 2012 12:10 PG

tahniah kepada para pemenang... hehehe

29 September 2012 2:52 PG

Alahai takde rezeki.. tahniah utk pemenang ^^

29 September 2012 11:21 PG

X de rezeki. . Uhuk3. .. Ckit ajer lagi. . Sy no.38●..... Tahniah buat pemenangnyerr. ...

29 September 2012 12:13 PTG

xde rezeki la...tahniah kpd pemenang

29 September 2012 1:54 PTG

Alahai Takdak rezeki akak kat sini

1 Oktober 2012 2:22 PTG

Alah, tak menang.. Tak pelah.. Tahniah kepada pemenang..

9 Oktober 2012 2:31 PTG

congrats pmnang sumer...

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.