Hukum pakai barang jenama hush puppies oleh Ust Azhar Idrus



baju /kasut raya korang tahun nie ada jenama nie tak?






Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


26 comments

27 Ogos 2012 10:58 PTG

so far tak prnah beli jenama nie pon.

27 Ogos 2012 11:06 PTG

sy mmg x bkenan dgn brand ni sbb nama cmtu.. so, x pnah beli pun walau satu produknya ^^

27 Ogos 2012 11:21 PTG

xde brand semahal tuh.hehe
blog updated

http://mzufar.blogspot.com/2012/08/kisah-duit-raya.html

27 Ogos 2012 11:43 PTG

pnh skli beli kasut brand ni, tp dh lamer sgt.ym pn tk bape berkenan logo dog tuh haaa..huhu

27 Ogos 2012 11:47 PTG

Pernah dengar jea :)

28 Ogos 2012 12:15 PG

Kak M mmg tak suka jenama ni...

28 Ogos 2012 12:20 PG

mahal sgt... x mampu memliki^^

28 Ogos 2012 12:39 PG

1.pakai tanpa kan, cuma jgn ada gambar anjing kan?

2.saya tak pernah pakai brand camtu, baik pakai yang cikai2 je. :)

3.info ni berilmiah..nice..

28 Ogos 2012 11:42 PG

ok :)

29 Ogos 2012 3:06 PG

Mari kita luangkan masa mendengar Al-Quran secara online di http://www.alquran.co.cc Terjemahan dalam bahasa melayu disediakan sekali.

29 Ogos 2012 10:13 PG

Mahai sgt.

29 Oktober 2012 5:42 PTG

Saya memang menitikberat keselesaan kasut yg dipaka kerana pekerjaan saya memerlukan banyak pergerakan. "Body Shoe" keluaran Hush Puppies adalah kasut/sandal kegemaran saya. Tiada logo anjing pada kasut yang saya pakai.

29 Oktober 2012 5:43 PTG

Saya memang menitikberat keselesaan kasut yg dipaka kerana pekerjaan saya memerlukan banyak pergerakan. "Body Shoe" keluaran Hush Puppies adalah kasut/sandal kegemaran saya. Tiada logo anjing pada kasut yang saya pakai.

29 Oktober 2012 5:43 PTG

Saya memang menitikberat keselesaan kasut yg dipaka kerana pekerjaan saya memerlukan banyak pergerakan. "Body Shoe" keluaran Hush Puppies adalah kasut/sandal kegemaran saya. Tiada logo anjing pada kasut yang saya pakai.

29 Oktober 2012 5:44 PTG

Saya memang menitikberat keselesaan kasut yg dipaka kerana pekerjaan saya memerlukan banyak pergerakan. "Body Shoe" keluaran Hush Puppies adalah kasut/sandal kegemaran saya. Tiada logo anjing pada kasut yang saya pakai.

29 Oktober 2012 5:44 PTG

Saya memang menitikberat keselesaan kasut yg dipaka kerana pekerjaan saya memerlukan banyak pergerakan. "Body Shoe" keluaran Hush Puppies adalah kasut/sandal kegemaran saya. Tiada logo anjing pada kasut yang saya pakai.

29 Oktober 2012 5:44 PTG

Saya memang menitikberat keselesaan kasut yg dipaka kerana pekerjaan saya memerlukan banyak pergerakan. "Body Shoe" keluaran Hush Puppies adalah kasut/sandal kegemaran saya. Tiada logo anjing pada kasut yang saya pakai.

29 Oktober 2012 5:45 PTG

Saya memang menitikberat keselesaan kasut yg dipaka kerana pekerjaan saya memerlukan banyak pergerakan. "Body Shoe" keluaran Hush Puppies adalah kasut/sandal kegemaran saya. Tiada logo anjing pada kasut yang saya pakai.

Tanpa Nama
4 April 2013 7:57 PG

X smua kasut tu ada logo gmbar dog..

Tanpa Nama
13 Ogos 2013 12:27 PG

Dan xsemua baju ada logo dog jgk...UAI sendiri pn kata..xharam,,cuma klau logo dog besaq2 xelok dpandang ja..

Tanpa Nama
4 Januari 2014 7:07 PTG

setakat ni dah 2 pasang kasut jenama ni...selesa..baju tak penah beli sebab ada logo

Tanpa Nama
4 Januari 2014 7:09 PTG

setakat ni dah 2 pasang kasut jenama ni dibeli...selesa...baju tak penah beli sebab ada logo

4 Januari 2014 8:24 PTG

eyqa cuma beli kasut dia jew. too pun sebab kasut dia selesa and tahan lasak.

Tanpa Nama
2 September 2014 7:43 PTG

Memang kasut hush puppies ni sangat selesa

Tanpa Nama
14 Mac 2015 7:41 PTG

Memey suka pakai jenama sb selipar dan kasut dia sgt selesa

Tanpa Nama
5 Disember 2015 7:39 PTG

Sy suka tshirt dia..takde laa mahal sgt..okay.laaa..sbb suka cutting dia ng ng sy..

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.