"Segmen Jiakreatifelt: Blog aku cantik tak?"




Blog aku cantik tak?" 

cantik ke? sapa nak jawab nie.. takkan diri sendiri kot..
eheh ..malu..malu beruang lak.. *kedip-kedip mate

korang tolong jawab ye .. cantik ke idak ke ..Gua tetap sayang kat korang nie..

nak join segmen klik banner tu ye..

gua tag lu..





Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


5 comments

1 September 2012 5:07 PTG

Wahhh first time kena tagged ni thanks xD

Blog ak xde cantik pun rasanya xdpt nk kne nominated lgsong pun agknya hak2

btw, blog kau cantik la sesuai join contest ni

1 September 2012 6:42 PTG

wah.. dpt nama baru. Cik Merah.. hihi.. thankz coz tag :)

1 September 2012 8:28 PTG

geng rempit? hihi thanks for the tag ok..insyaAllah join ^^

1 September 2012 9:49 PTG

thanks for joined dear..goodluck.sila rujuk maklumt url gmbr blog anda di blog saya k:P

3 September 2012 12:20 PTG

singgah sini dari segmen yang sama :D

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.