Isu Hina Allah & Rasulullah,ada org hack FB saya. GOPINATH JAYARATNAM Mohon Maaf






kenyataan “panas”! beberapa jam selepas itu beliau tampil mebuat pengakuan di Facebook


Al-Islamu ya'lu wa la yu'la alaih.(Islam itu tinggi dan tiada apapun yang lebih tinggi dari islam)


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


6 comments

26 September 2012 4:20 PG

Ish mcm2 betul.. mesti dia dh kena pelbagai caci maki org2 di FB agknya..

26 September 2012 6:22 PG

mungkin juga dia dihack..
mungkin ada orang2 tertentu yang sengaja nak mengkucar-kacirkan hubungan antara kaum..
harap bukan dia la yang buat benda begitu...

26 September 2012 8:14 PG

@Herma Julianny macam2 sekarang ni. lynn selalu renew password.hari tu blog kenan hack pun dah cuak giler.kalau fb lagi senang depa nak buat fitnah just dengan buat satu status.boleh meletop satu dunia. rasa macam nak delete fb.:(

26 September 2012 8:40 PG

Maaf tp memang susah nak percaya aaaalasan dia.. Statement dia yang memang lemah dan x menyokong langsung mcmana acc. Leh kena hack. Naluri menyatakan dia memang saja nak provok! Mintak maaf tue saja untuk mengcover.

26 September 2012 9:51 PG

Wallahualam

26 September 2012 6:48 PTG

Hanya Allah yang tahu niat sebenar dia.

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.