" Segmen Lokman : Saya Blogger Dari ...."


inifnity

Bismillah... " Segmen Lokman : Saya Blogger Dari universiti sains malaysia penang"
 first segmen dari tuan belog..aiwah rasa terus nak join..
setuju dengan tuan belog...katanya.kadang2 kita pun tak tak kenal yang selalu bw tu osmet kita sendiri
hehhehe low profile katakan..

nak join klik banner kat atas tu ye..

mangsa tag


-selamat berpuasa-


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


5 comments

5 Ogos 2012 3:09 PTG

update serta merta.. hehe..

Terima kasih sebab sudi join segmen saya.. ^_^

sila check link blog ini di dalam senarai peserta.

5 Ogos 2012 3:16 PTG

selamat bersegmen..

10 Ogos 2012 12:53 PG

salam..
blogger dari uniSZA dtg BW sini :D

jemput singgah :
http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-unisza.html

good luck !

10 Ogos 2012 2:45 PTG

dtg melawat dari UiTM Shah Alam ...
done follow sini. ;)
jom BW ke blog mimie :)

http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

12 Ogos 2012 12:59 PG

as-salam,
datang dari segmen yang sama :) saya dari UiTM Segamat :p Salam Perkenalan.. Jempot ke blog saya :)

http://loves313.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.