Segmen Kenali Pelukis Doodle/Kartun Malaysia



 

Bismillah..

entry pagi dimulakan dengan segmen dari Bloggers MIJ.. 


JOM KENALI MEREKA!
pertama..


ohsem! kreatif!.dabomb! apa lagi ye.. seriyes...
tak percaya... sila gerakkan mouse dan klik kat link tu.. serta merta..! nothing to say..
PUREFECCT!

-keDUA-


blog cik Azah banyak doodle muslimah... menarik sangat... doodle yang colourful..baik dari segi warna dan doodle comel2.. satu hari teringin jugak nak ikut jejak mereka nie.. 

- ke TIGA-

Bunga Hati MaMa



klik je kat blog nie... aiwahhh penuh dgn doodle ..mcm nak juling mata tgk... seriyes suka masuk blog nie.. selalunya silent readers je..sebab bukan dari kelab GSF... tapi best..best yang macammana?macam berada kat dunia yang dipenuhi doodle yang comel....sebab banyak doodle yang tersusun rapi... menggunakan warna yang terang...yang penting ada kaler PINK!

SEKIAN


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


7 comments

7 Ogos 2012 10:14 PG

Chong Wei tetap terbaik!

7 Ogos 2012 11:46 PG

yang akhir tu sy x th kenal pon..tgok..awk dh kenalkan sy dkt beliau..thanks dear join..=)

7 Ogos 2012 12:00 PTG

@merahitujambuelhamdulillah..sama2.. :)

7 Ogos 2012 1:56 PTG

semua doodlers yg terbaik..^^

7 Ogos 2012 11:28 PTG

eh2... cci tersenarai.. ma ceh.. love u lah.. ehehe..
mereka semua ohsem.. yg last tu x kenal.. nanti nak terjah.. ^_^

8 Ogos 2012 12:42 PG

Ooo..entri ni ke yang copy header tu :).takpe dik its ok :)

Terima kasih dik :) thanks so,much..tak tahu akk nak cakap apa da..hukhuk..

Thanks again :)

8 Ogos 2012 2:11 PTG

wah..lawa lawa kartun nih

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.