Ustaz Azhar Idrus .. tak bekenan ohh tak bekenann!


KLIK PIC UNTUK TUMBESARAN

memang taksuka benorr dengan ladies in blue tuu.
tak bekenan ohh takbekenann!

ustazah la sangat kan...

Allahu asta'idzu min dzaaalik 
^___^

artikel penuh di sini:




Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


10 comments

19 Julai 2012 9:39 PTG

adoiiii....mula2 LB suka betul dengan lady in blue tu...tudung labuh, kening elok ja..baju pun tak longgar langsung..one of mu favorite penceramah dulu..ni nampak lagi singkat tudung ni dah...what happen to you? :(

19 Julai 2012 9:42 PTG

minta minta la dia sedar yang dia tu salah...

19 Julai 2012 10:01 PTG

lorh..sabar jelah.. saya pon tak berkenan dengan ladies in blue tue...huhu

Tanpa Nama
19 Julai 2012 10:12 PTG

sokong statement ustzh..

p/s:xbaik m'aibkn org lain..sedgkn diri sndiri pUn blum perfect lg.sama2x muhasabh diri..

19 Julai 2012 10:15 PTG

hmmm... macam2 skang ni.. no komen lebih2..

Tanpa Nama
19 Julai 2012 11:24 PTG

xkesah la sape2 pon, kite pandang pade pengisian mereka.. kita x layak tentukn sape lg bgus, itu antara mereka dgn Tuhan.

19 Julai 2012 11:38 PTG

@Tanpa NamaSabda Rasulullah salallahualaihiwassalam : "Seburuk-buruk umatku ialah mereka yang paling banyak cakapnya, bermulut besar, dan berlagak pandai; dan sebaik-baik umatku ialah mereka yang paling baik akhlaknya.” (Riwayat Bukhari dalam Adab Al-Mufrad)

19 Julai 2012 11:40 PTG

@Tanpa NamaKadang-kadang saya lihat artis ini lebih baik daripada golongan ustaz yang menyindir/perli artis yang mahu berubah. Apabila ada artis yang berhijrah ke arah kebaikan (islah), mula menutup aurat, hadir ke program agama dan berkongsi pengalaman di atas pentas, mereka sepatutnya di rai, bukan diperli atau dicerca seolah-olah golongan ustaz ini menghalau mereka ke neraka. Kalau asyik sibuk perli dan sindir artis yang mahu berubah dengan kata-kata, 'mereka tak layak berucap di atas pentas dalam program agama', bila masa artis ini mahu di tarbiah atau di dakwah dengan Islam. Maaf saya cakap, ustaz/ustazah begini memang poyo.

20 Julai 2012 1:16 PG

Sgt cian kt dia ni shbt. Dlu sgt suka dia. Tp syg sjak dia masuk 'tempatdepa' abeh dah berubah. Sian sgtt! !

20 Julai 2012 12:51 PTG

hmm dulu mnat dgn ladie blue ni tp bila masuk politik trus berubah. nak nsht org tp diri sndiri pn ada silap. gmba kat ats pn dah mencerminkan diri nya. tgk tudung mkin pendek.

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.