'segmen promote blog by Jal'



klik banner & join!


balik dari kelas pukul 1 petang...arini oleh kerana takde mende nak dimasak kat dapo tuh.. ana ngan melor wat kuah kacang ngan nasik impit tengahari tadik.. cam hari raye plak..hehe.. sakit tangan wa tumbuk kacang ala-ala tradisional.. kalau kat umah blend jek pehtu campak lam periuk.. disebabkan melor dengan gagahnyer menumbuk.. kami teruskan usaha murni kami yg dah ngidam makan kuah kacang cicah roti canai segera.. nyum nyum.. sedap gak.. tp cam ade rase yg kureng.. ape ek? ermmm blasah jek la..
alhamdulillah...

.. ngantukzz le plakzz.. ana makan takdele banyakzz pun tadikzz.. krohh krohh krohzzz (eh.. tabaik tido petang2 ni) mangun balek.. 


okeh... jom blogwalking sahabat yang lain..sambil join segmen seperti di atas.. 
sekian



Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


11 comments

16 Julai 2012 5:28 PTG

slmt bersegmen

16 Julai 2012 11:52 PTG

Datang dari segmen dan follow awak
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html
Jom tukar bloglist!!
Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap minggu saya  akan merayau di bloglist
Komen jika setuju…
Hanif blog bloglist
Tapi yang penting kita dah kenal..hehhehehe

17 Julai 2012 4:04 PTG

dtg mlwt sini. jom g blog saya meh. http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html. jmpt baca entry lain juga...

18 Julai 2012 12:51 PTG

datang dari segmen yg sama..
done follow

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

18 Julai 2012 5:01 PTG

salam kenal... datang dari http://dekniemyeyes.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

jangan lupa singgah yer... thanks..

19 Julai 2012 3:09 PTG

folow sini ^^

http://craftynieya.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

20 Julai 2012 10:17 PG

#933 follow sini dari segment yg sama ;

http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

20 Julai 2012 6:57 PTG

cik siti datang dari segmen yang sama....http://eimah2328.blogspot.com

20 Julai 2012 10:51 PTG

singgah sini dari segmen yang sama..done follow u.follow me back k :D http://duniahatisaya.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

22 Julai 2012 10:51 PG

blog awak sudah dipromote tapi saya buat simple jer sorry yer http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/07/blog-superb.html

25 Julai 2012 1:48 PTG

As Salam, jalan2 di bulan ramadan.

Blog dah cantik and kemas. cuma sayang 1 jer yg kurang. Tak der menu navigation.

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.