English Vinglish vs Barfi


Oh ha!otak dah tepu asyik cetadi aje kan.

ok meh layan citer ni kejap.

A must watch Hindustan's movie after 3 Idiots. Cerita yang membawa kelainan dari yang lain.

download Barfi!




Another one hindustan's movie must watch..menceritakan tentang semangat seorang housewife yang nak belajar cakap 'omputih'. Filem ni juga merupakan filem yang mewakili India ke festival filem-filem luar negara.
Pada yang still 'gugu-gaga' lagi nak bercakap ARAB or apa-apa bahasa sekalipun, filem ni merupakan 'penawar' terbaik :)

English Vinglish

nak cari yang full version takde pulak. 

Tahu tak sebenarnya aku kena study tapi aku tak paham kenapa duk buat cerita-cerita hindustan ni ? sebab saja nak mengisi masa? Okay dah . Dah Dah. Pergi ambil pen and buku nota.

p/s- masa study microbiology ni, dia ada cakap pasal orang guna pathogen microorganism untuk buat orang sakit, buat orang rasa takut, dan buat orang mati.

this what we call Bioterrorism Agents/ Biological Warfare Agents

dan rasa nak bagi je pathogen ni kat yahudi zionis Israel yang dok mengganas menyerang orang islam!

Allahuakbar.
Lindungi kami seluruh umat islam dan  palestinians!

Amiin..
Okayy. Babai! Wassalam.









Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


2 comments

1 Disember 2012 9:02 PG

Hmmm.. byk ciptaan Allah yg xdisangka ada fungsi sampingannya...
Kita yg tentukan utk kebaikan/keburukan
Subhanallah
=)

3 Disember 2012 2:50 PTG

serius lagi best dari 3 idiot?mesti download ni..

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.