kenapa ramai benci sangat TV3 sampai buat page Kami Boikot Buletin Utama TV3.


Photo: Malaysia Facebook Of Records : Himpunan "LIKE" Terbanyak Untuk Kami Boikot Buletin Utama TV3 Malam Ini Dalam Masa Sejam (8 Malam - 9 Malam)... Sila "LIKE" Untuk Memecahkan Rekod Ini Sekarang @KBBUTV3...



Selama ni terfikir juga kenapa ramai yang benci sangat TV3 sampai buat page Kami Boikot Buletin Utama TV3 kat facebook.
Saya dapat jawapannya selepas menonton Buletin TV3 semalam...

-Berita tentang remaja menunjukkan punggung pada gambar Najib dikatakan kurang ajar,tiada adab dan lain-lain.

-Berita tentang DSAI dibaling kasut dikatakan tanda DSAI sudah tidak diterima dan rakyat sudah meluat...

Saya tak kata saya bersetuju dengan tindakan remaja yang bertindak kurang sopan itu tetapi saya mengutuk cara TV3 membuat ulasan berita yang secara terang-terangan berat sebelah.
Tidak profesional!

Rakyat dah matang.Dunia sekarang tiada batasan.Orang kampung pun dah pandai...

ok sekian.


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


18 comments

9 September 2012 1:25 PG

No komen.. :)

semua boleh kaji sendiri.. :)

9 September 2012 2:14 PG

Ya,sy setuju. Bkn anti kjaan tpi bosan jg bila balik2 berita sblh pihak ja.

9 September 2012 3:07 PG

Pernah terjah FB tu...katanya sebab TV3 berat sebelah.. Entah la no komen...kang komen lebih2 hmmmm paham2 la Lynn...tak pasai my blog kena 'B'

9 September 2012 6:28 PTG

saya antara yang memboikot buletin utama tv3 sejak tahun 2004 lagi

10 September 2012 8:45 PG

Aku kurang suka juga berita TV3, sygnya ramai yg kurang dpt infomasi dari luar semuanya percaya bulat2 sahaja..

Keluarga kitorg pun dh kurang tgk TV..
bukan setakat TV3, TV lain juga semuanya berpihak kepada politik yg berat sebelah sahaja..

10 September 2012 7:26 PTG

Selama ni orang kampung bodoh la ye???

Tanpa Nama
10 September 2012 8:38 PTG

biaselah media umno..mmg tak lari dari lucah + fitnah

10 September 2012 9:59 PTG

tau tak :)

12 September 2012 9:24 PTG

DS Najib sedang menyamakan kedudukannya seperti YdP Agong. Tidak menghormati gambarnya adalah menjadi satu kesalahan dan akan ditangkap dan digari polis.

Only in Malaysia...

9 Januari 2013 4:16 PG

Mmg dah boikot tv 3 pun. penipu beso. sabo jelah, haritu time berita buat liputan kate selangor hadapi krisis air tapi kantoi dlm vid sume tulis lori kerajaan Johor haha

Tanpa Nama
9 Januari 2013 8:40 PG

Sila layari ..
http://roda79.blogspot.com/
terima kasih diatas sokongan anda

Tanpa Nama
9 Januari 2013 8:41 PG

Sila layari
http://roda79.blogspot.com/
terima kasih diatas sokongan anda

21 Februari 2013 9:19 PG

Lamaaaaaa dh tk tgk tv3 suku tu...
Dri duuulu g!
RTM yg dh Reput Tungu Mampos tu pun 2X5 gk!
Aku tak nk bersekongkol lah dgn sang penfitnah seantero mlaya tu!

mohd shukor
17 Mac 2013 11:17 PTG

Saya dengar cerita, kutipan derma tabung yang pelbagai anjuran TV ni ada bahagian dia orang tukang kutip.Siapa ada info tolong cerita sikit.

1 Mei 2013 11:51 PTG

malaysia memang sangat perlu sebuah akses media yang bebas dan adil, kalau tidak sampai bila2 rakyat akan dilembukan dengan cerita sebelah pihak sahaja

Tanpa Nama
4 Mei 2013 7:09 PTG

Boikot jangan x boikot, bukan semua orang minat dalam hal-hal politik, niat nak ketahui berita semasa tapi akhirnya dapat dosa kering.Hentikan kebodohan mentaliti dunia ke 3 ini, kalau PR yang memerintah nanti umno be end pula jadi mangsa, adakah ini dasar membodek parti memerintah cara tv3.

Tanpa Nama
5 Jun 2013 12:27 PG

Aku sokong sume kt atas....bodo pnya tv3...brita mrapu....karot...krap....brat sblah..xgna...bullshit...pk la en parit redzuan....kn kami mrajok jem jln....ha......nk?nk?

Tanpa Nama
5 Jun 2013 12:36 PG

tidak pd tb3....totally bullshit....klau tgk tiba2 jd hulk....hulk kn hijau.....hahahahaha.....tp komen kt atas tu ada yg btul....nk jd kaki ampu pon pk la duit gaji tu berkat ke x....malu la melayu camni....

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.