Arigatoo tsutaetai imanara ieru yo.


tajuk entri : seriusly tak ada kena mengena dengan isi post.


mode: koyak.
ya Allah permudahkan jangan Kau susahkan .





Now jus wonderin how the feelings are, kalo kite ade blog sendrik.saje gedik.nak blog sendrik gak.i found myself nie,a girl yg a bit difficult to describe herself to ppl.. for some reasons.no..its not lyke im pretending to be someone else.i reaaly luv to be myself.its just lyke cm.nantila.soon or later.when u guys become closer to me.nnt taula baik buruknye saye nie.lyke ukhty khadijah always remind me,dun think about how ppl feel about you.the most important thing how u feel.insyaallah,,plg penting,im advising myself and to others too,kene riso cmne allah pk pasal kite.thats why,we have to be true to ourselves n allah.oleh itu,masalah hipokrit tuh takkan timbul.insyaallah.

we dont always get what we want.contohnya kalo boleh nak jek sepjgn tahun bulan ramadhan.tapi da allah set cmtuh.prasan tak idop nie.mesti ade baik burok die.mmg sgt seimbangla.sgt2.tatau nak ckp cmne.ble usha org or anything,they have their good sides n bad sides.cm kite gak.ade yang lawa,tp the behaviour is not beautiful as her physical appearance,yg tak cantik sopan plak.doesnt matter actually.sume tuh allah yg kasik.the most important thing,the way we carry ourselves n hati kite.the matters the most.huhuhu.
sies tak organised lansung essay aku nie.kalo english b nie dpt bape ntah.

Saya menyeru diri sendiri dan rakan-rakan,
"..Ketahuilah HANYA dengan mengingati Allah hati akan menjadi tenteram."[Ar-RAD;28]

InsyaALLAH ;)


nak tido dah.

ila liqa'

Notakaki- kali nie mmg catatan peribadi so bahse tak leh nak leklok.

=)




Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


2 comments

14 September 2012 4:48 PG

ye syg...lau kita pk apa yg others pk sal kita..smpai bila pun tak hbis

14 September 2012 11:03 PG

saya rasa, saya dapat sesuatu dari entry kamu ni..hmm...like talking somthing about myself too.. huu..

by the way,

hi..selamat berkenalan :)

saya blogwalking dan singgah ke blog kamu. saya follow k..

jom join segmen saya : http://www.sofinahlamudin.com/2012/09/segmen-wwwsofinahlamudincom-bila-aku.html

saya share ini juga : http://www.mohdnasyit.com/

selamat berblogging ^_^

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.