TEKA-TEKI TARIKH PILIHANRAYA ADALAH TEKA-TEKI PALING ANNOYING.
PM dan partinya yang bermasalah, memang sentiasa buat masalah kepada rakyat.Yang bertugas di luar negara duk pening bila nak apply cuti (kena apply awal), nak beli tiket (tiket beli lambat harga mahal, tak pun kehabisan), yg nak kahwin takut-takut nak tentukan tarikh (takut jatuh musim pilihanraya, naya), malah di institusi pendidikan risau jika PRU TERbuat di musim peperiksaan.Akhirnya, orang fedup dan tak mahu kesah dengan pilihanraya..Do not judge people just because they sin differently than you.
-yasmin mogahed

kita semua berdosa. kita tak suka dosa kita dicanang orang, jangan canang dosa orang lain. termasuk la pemimpin umno. bini mereka tak bertudung? tak payah sibuk. anak dia kaki perempuan? tak payah sibuk. unless dosa tu melibatkan hak rakyat.

kewl PM saye ni.

Notahati- Allah SWT bermegah dengan hamba-hambanya yang bangun di tengah malam kerana beribadat.
Berfirman Allah di hadapan malaikat:

“Lihatlah hamba-hambaku itu, mereka telah bangun di tengah malam kerana di waktu tiada seorang pun hambaku melihat mereka kecuali aku. Wahai malaikat, saksikanlah bahawa aku telah sediakan untuk mereka syurgaku tempat tinggal kehormatanku” (Hadith Qudsi)

Facebookers yang masih mengadap dinding fb, Jom sahut seruan. Doa untuk kemenangan Islam.

ila liqa'


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


1 comment

Tanpa Nama
20 Februari 2013 8:48 PG

Post yg paling annoying!!!

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.