Peinee Teoh Ugut PM Najib Razak di Facebook.



Seorang pelajar berbangsa Cina, Peinee Teoh (20) ditahan gara-gara ugutan nya di Facebook Perdana Menteri, Najib Razak.

Beliau akan didakwa atas kesalahan menulis mesej cacian lucah berunsur ugutan seperti dibawah :



Untuk rujukan, korang boleh lah rajinkan diri tengok sendiri post pelajar ni dekat


Moga Allah selamatkan  PM.


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


7 comments

20 Februari 2013 10:04 PG

hisy..hisy.. apa nak jd la ngan manusia skrg.. ngan PM pon dah boleh biadap..

20 Februari 2013 10:33 PG

Walau dengan siapa pun kita bercakap mestilah kena beradap kan..
Aduhai manusia ni.....

20 Februari 2013 10:34 PG

nak glamer cepat lah tu.... hahahaha....ntah apa-apa

20 Februari 2013 1:46 PTG

gempak 2

20 Februari 2013 3:54 PTG

cr publisiti x kene tempat

20 Februari 2013 5:14 PTG

@Ibu Amirul rsenya spe yg buat dia glamour..Blog ni yg buat dia mkin glamour...

http://queen-sophia.blogspot.com

20 Februari 2013 5:29 PTG

@girlzambik ibrah dari post itu.ada cara lain kalau nak famous.majukan diri,jd orang yang berguna pada ummah,nescaya ALLAH pun sayang.hidup sentiasa diberkati.apa ada pada pandangan manusia.pandangan ALLAH lebih utama.

ok cheers.

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.