PENTING! Lambang Yahudi Dalam PC anda.


Bismillah...

sedar tak sedar..
rupanya ada lambang YAHUDI dalam PC kita sendiri...
haih!

Kenapa??
tak pecaya..?

Cara2 nak detect logo nih...

1. Copy link ni > C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10


2. Pastekan kat Address Bar My Document atau lain2. Macam kat bawah ni..



This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 707x156.



3. Cari image yang nama dia >> J0285926



4. Ni image dia.

.


5. Seterusnya deletelah kalau nak delete.. Kalau tak nak delete leh je simpan logo Yahudi Laknatullah tu..


Saya dah delete.. Anda bila lagi???

ANDA BUAT ANDA DAPAT!


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


16 comments

12 Oktober 2012 2:31 PTG

info menarik...tp sy try cari..xde..x jumpa pun..

12 Oktober 2012 2:32 PTG

Tanpa kita sedar laptop kita semua guna ciptaan yahudi..misalnya processor INTEL, cabang daripada amerika, Israel yang buat. Nak elakkan memang susah sangat sebab hampir semua org yg guna produk ni, kalau tak nak guna INTEL, boleh guna processor AMD, tapi susah nak cari kalau tak silap. terlalu ramai yang guna, mereka guna duit itu untuk hancurkan org islam..Tapi kita boleh manfaatkan penggunaan tersebut untuk pembangunan Islam. Pandangan saya. :)

12 Oktober 2012 2:38 PTG

@Nurul Aini syukran ..:)

betul saya setuju...bukan takat PC je..banyak tempat memang ada lambang yahudi..orang yahudi kebanyakkan ramai yang berjaya dan berpengaruh.. dah lama pun ada....kan kebanyakan semua program dari yahudi...lagi pun mmg pun pencipta pun kebanyakan dari yahudi.

12 Oktober 2012 2:39 PTG

@Alynn Nyzaa mungkin dah delete maybe :)

12 Oktober 2012 2:41 PTG

kalau delete pun kat internet dalam pc tu berlambak..Yehutz ada kat mana-mana..

12 Oktober 2012 3:08 PTG

iye ke.. ok cci buat sekang... tq share

12 Oktober 2012 3:10 PTG

alorr... x leh nak hightlight la plak.. huhu

12 Oktober 2012 3:32 PTG

Huh?

12 Oktober 2012 3:49 PTG

Nak copy link tak boleh.

12 Oktober 2012 3:59 PTG

@fifie alorh.. asif (maaf)

12 Oktober 2012 6:12 PTG

dah try cari.
tapi tak ada

12 Oktober 2012 6:26 PTG

Terima kasih banyak2,,saya dah padam, Alhamdulillah.

12 Oktober 2012 7:42 PTG

# nota :
Untuk pengguna Microsoft Office 2003 terutama sekali Windows XP. :)

13 Oktober 2012 4:20 PG

klau x silap sjak last year sy dh delete...

15 Oktober 2012 11:08 PTG

Alhamdulilah dah buang, Kalau saya xmasuk blog ini memang sampai bila2 xtau. Terima kasih tuan tanah....

20 Oktober 2012 9:30 PTG

waa... baru tau,,huhu,, taktik yg kotor, rupanya ada secret intention dia buat benda tu, pdhl kita bukan pkai pun pic2 tu..geram tol.. thanks for sharing

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.