Jadual PMR 2012 dan ASTRO Tutor TV untuk Calon PMR DAN SPM.


Dah dua hari berlalu Pmr kan?
jadi macamna? 
senang ke?
susah ke? 
all out tak?
saya dulu masa amik pmr dalam keadaan demam campak. alhamdulillah dapat juga keputusan yang cemerlang. 
hasil dari penat lelah belajar lebih dari orang lain.kadang-kadang jeles jugak bila tengok orang lain yang tak study gila-gila dapat keputusan yang macam wow! 
Minggu ni kertas bahasa melayu 1 dan 2 dah berlalu sama jugak dengan pendidikan islam.Hari ni Bahasa Inggeris dan Geografi.

Oh ha! mesti senangkan .setuju tak?
kalau dah buat preparation dari awal of course mudah je kan.

meh kat sini saya nak share untuk kertas PMR pada hari esok dan seterusnya.

KHAMIS 11 OKTOBER 2012


08:10 PAGI-09:10 PAGI  :SCIENCE KERTAS 1

10:30 PAGI-12:00 TGH   :SCIENCE KERTAS 2

2:30 PTG -3:45 PTG         :SEJARAH KERTAS 1


ISNIN 15 OKTOBER 2012


08:10 PAGI-09:25 PAGI  :MATHEMATICS KERTAS 1

10:40 PAGI -12:25 PAGI :MATHEMATICS KERTAS 2

02:20 PTG-03:50 PTG      :KEMAHIRAN HIDUP BERSEPADU


SELASA 16 OKTOBER 2012


08:10 PAGI-10:40 PAGI :BAHASA ARAB KERTAS 1

08:10 PAGI-10:10 PAGI :BAHASA CINA KERTAS 2

                                         BAHASA TAMIL KERTAS 2
                                         
                                          BAHASA PUNJABI 

08:10 PAGI-09:25 PAGI : BAHASA IBAN KERTAS 2

                                          BAHASA KADAZANDUSUN KERTAS 2

11:10 PAGI-12:10 TGH : BAHASA CHINA KERTAS 1

                                         BAHASA TAMIL KERTAS 1

                                          BAHASA IBAN KERTAS 1
                                          
                                          BAHASA KADAZANDUSUN KERTAS 1

17 OKTOBER 2012        MERDEKA!

untuk adik-adik yang suka menonton tv terutama astro. Adik-adik boleh ulangkaji dengan cara menonton saja. serius! 




PMR saluran 602

klik gambar.


SPM saluran 603

klik gambar.


BITTAUFEEQ WANNAJAH!




Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


1 comment

10 Oktober 2012 8:08 PTG

sama-sama menuju kejayaan

untuk kawan blogger baik aku ..

Tag tiga rakan blogger untuk membuat esei sama bertajuk 'Esei: Perilaku anak Malaysia dulu sehingga sekarang'. Linkkan jawapan ke ruangan komen blog ngatmisanji untuk memenangi hadiah bernilai RM300. Tarikh tutup sehingga 19 Oktober 2012.

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.