Video: Penjelasan Zizan Raja Lawak Di Himpunan Pelesit Jalanan di stesyen TV3.


Penjelasan Zizan Raja Lawak Di Himpunan Pelesit Jalanan di stesyen TV3. Lebih 300 penunggang motosikal menuju ke perkarangan Sri Pentas, menuntut Mazidol memohon maaf secara terbuka kepada Bikers kerana isu Pelesit Jalanan. Tetapi mengejutkan apabila zizan berada ditempat kejadian tersebut sambil pegang kertas perkataan AES. Ada pihak yang membuat fitnah bahawa Zizan sedang buat demonstrasi bantah sistem AES oleh kerajaan.


Penjelasan Zizan Raja Lawak

Sebenarnya, Zizan pada masa itu sedang meluru untuk rancangan melodi TV3 dan menyusup kedalam himpunan tersebut. Ada seorang peserta telah memberikannya kertas putih dan pada masa yang sama beliau tidak tahu apa isi kandungan kertas tersebut. Dan kejadian itu telah menyebabkan dia lewat untuk mengacarakan rancangan Melodi. Dia jug berharap agak tiada pihak yang memanipulasikan gambar berkenaan.sekadar pengkongsian.Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


3 comments

25 Disember 2012 11:06 PTG

kesian zizan..terpaksa terbabit bersama..lain kali orang bagi dia kena tengok dulu baru ambil..takpasal2 kena keluar dari melodi kang..hmm..macam2 boleh terjadi..

25 Disember 2012 11:24 PTG

disalah erti tindakan zizan..

25 Disember 2012 11:39 PTG

Kes salah paham la tu

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.