TAMAT:syukran jiddan pada semua yang menyertai segmen 1st Giveaway By Si PiPi Merah... :



alhamdulillah walau tak dapat sambutan dalam 1st Giveaway By Si PiPi Merah..syukran jiddan pada semua yang menyertai segmen 1st Giveaway By Si PiPi Merah... :)


sebab antara syarat-syaratnya adalah peserta hendaklah sampai pada kuota 50 ...
tapi tak mengapa... ana akan letakkan semua peserta dalam Bloglist Ramadan Kareem ..

Allahu akram..).. 

Tahniah!

http://mymatatajam.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html
http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html
http://adiiitroublesome.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html
http://chickypompom.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html
http://kisahhidupnadeya.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html
http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html
http://kisahamrara.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html
http://yummycoklet.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html
http://cutebear261.blogspot.com/2012/06/assalamualaikum-w.html
http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html
http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html
http://anisfatihah-pinkladies.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html
http://asmarpunyablog.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html



Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


5 comments

6 Julai 2012 6:15 PTG

Alhamdulilah.. :)

sedih lah pulak disebabkan tak dapat sambutan sehingga 50 penyertaan, hadiah ga dibatalkan.. tak pe next time kalau buat lagi bagi tahu tau.. shawal mesti akan join.. insya'allah... :)

6 Julai 2012 10:47 PTG

Tak pa la Lynn.. Akak dah try promote kat FB dah...tak dak rezeki...nak wat camna kan...nnt try lg..

7 Julai 2012 9:25 PTG

tak sempat nk join:(

9 Julai 2012 5:56 PTG

syukran ye semua..asiifah jiddan sangat2.. nanti lynn buat segmen lagi...insya allah... :)

10 Julai 2012 5:06 PTG

Alhamdulillah....TQ :)

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.