1st GiveAway by Si Pipi Merah






TEKAN GAMBAR TUK COPY URL TAW.. :)

Salam Alaik..

Hari  ni nak buat 1st GIVEAWAY memandangkan followers blog cik si pipi merah dah sampai 
600 lebih... ana nak buat GA bersama pemilik blog insan biasa..*cik si pipi merah nak g tahu
hadiahnya taklah top sangat tapi yang penting ana nak menghargai sokongan kalian semua..lagipun
baru 1st giveaway..insyaallah mungkin masa akan datang diperhebatkan lagi.. ye..




syarat-syaratnya..~!



-BLOGGER malaysia


-WAJIB follow blog ana dan like fanpage . klik sini untuk LIKE [boley like d sidebar]


-WAJIB follow blog insan biasa dan like fanpage .klik sini untuk LIKE (boley like di sidebar)


-WAJIB letak banner and buad post yg bertajuk "1st GiveAway by Si Pipi Merah"


-Linkkan banner ke entry GA si pipi merah


-Linkkan post korang kat komen entry nie


-Bagi yang tiada FB haruslah tag 1 atau 2 orang dan pastikan mereka tahu


-semuanya akan diadili oleh MR.RANDOM.ORG ..baru adil kan...


PENTING
-5 peserta bertuah akan mendapat banner dari insan biasa
-5 peserta yang ohsem akan mendapat hadiah misteri
-10 follower akan terpilih dan blog mereka akan direview selama 1 MINGGU :)
-semua peserta yang join akan diletakkan dalam bloglist saya
-seorang peserta yang bertuah akan mendapat header dari insan biasa

- jika kurang dari 50 penyertaan GA ini akan dibatalkan serta merta..huhu

TOP REFERRAL akan mendapat hadiah misteriii !
 promote habis-habisan dulu tau !

TAMAT PADA  5 julai 2012. 

ana harap GA ana yg pertama nih akan mendapat sambutan yang sepenuhnya dari para bloggers 
syukran sebab join ^^


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


21 comments

24 Jun 2012 6:21 PTG

Ala...nak join sesangat Tp tak dak lappy@ pc skang ni. Hu hu... Tak pa wat draf dulu pastu baru insert banner. Bleh kan Lynn..He he... Guna iPad ni tak bleh nak insert banner cam guna pc.. Ga bleh wat back link kat banner... Hu hu...

24 Jun 2012 6:43 PTG

Typo Ga= tak

24 Jun 2012 6:44 PTG

@Si Matatajam boleh sis M.. :D

24 Jun 2012 9:46 PTG

Fatin join..:)
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html

24 Jun 2012 10:28 PTG

join ;)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html

25 Jun 2012 12:21 PG

Saya join :)
http://adiiitroublesome.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html

25 Jun 2012 2:04 PTG

jOin..

http://chickypompom.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html

25 Jun 2012 9:36 PTG

http://kisahhidupnadeya.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html

#farra join :)

28 Jun 2012 6:02 PTG

Shawal join ya!!

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html

harap harap menang pape.. :) amin..

28 Jun 2012 6:18 PTG

tiera join..

http://kisahamrara.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html

28 Jun 2012 7:18 PTG

http://yummycoklet.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html

JOIN ;-)

28 Jun 2012 7:49 PTG

http://yummycoklet.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html
join

29 Jun 2012 4:44 PG

Akak join
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html

29 Jun 2012 4:46 PG

Akak join..
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html

29 Jun 2012 5:47 PTG

Join

http://cutebear261.blogspot.com/2012/06/assalamualaikum-w.html

2 Julai 2012 2:34 PG

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html

2 Julai 2012 1:48 PTG

join u sis
http://waziqahlife.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html

2 Julai 2012 2:19 PTG

http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html

2 Julai 2012 9:35 PTG

http://anisfatihah-pinkladies.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html

3 Julai 2012 2:42 PTG

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-si-pipi-merah.html

9 September 2012 4:45 PTG

Contest ni dah terbatal ekh ? Mohon inform kalau dah terbatal ye. Untuk pengetahuan peserta juga. Terima kasih.

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.