entah apa-apa





إذا فُتح لك بابَ الخير فسارع فإنك لا تدرى متى يُغلق عنْكَ

Apabila dibukakan kepada kalian pintu-pintu kebaikan, maka bersegeralah, rebutlah kebaikan itu kerana sesungguhnya kamu tak tahu bilakah pintu itu akan tertutup.
....................

huhu... tatau nak cakap ape ni... 

this is the 1,029 nd post... teeheehee...

what xtacly did I do today???

macam biase...

gosok gigi, mandi, hafaz, ngulang, main komp,

bace buku tu buku ni.. blah blah etcetera tu kan... 
bukak FB terlihat pic ni kat wall friend
2 kali ana tengok..pertama2 rasa siyes comel..
second rasa kasihan pulak...
............
eh..comel tak? tapi fikir balik kasihan pulak kan..

kuat betul plastic bag tu ..

kesian baby chumel tu.. siyess..!

budak-budak bukan tahu apa-apa...

bakal mak.ayah..ibu..abi..walid..ummi..

jangan tiru macamnie tau..
.............

mari sama-sama didik diri untuk buat sebanyak-banyaknya amal soleh, dan bahkan berlonggok-longgok lagi bisa kita lakukan menjelang Ramadhan. insyaAllah

اللهّم بارك لنا في شعبان و بلّغنا رمضان.

oklah... that`s all 4 now.. sat lagi nak buka...
wassalam wa ilalliqa`! =) 
Do'akan ana selalu ye...
Du'a for me always... 






Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


1 comment

26 Jun 2012 7:35 PTG

Apela.. Agaknya mak baby nih konon2 nak melawak, tapi kite tengok kesian plak.. Aduyai ibu sekalian, nak bergura ngan anak pun beragak la.. Huhu..

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.