Saya Seorang Silent Reader. Tapi Saya Suka Baca Blog Awak


Bicara Mak Dara

Jom sertai segmen Mak dara..
nak tahu info klik banner di atas nie..


korang listkan 5 belog yang korang selalu singgah atau wajib pergi
tapi.,,baca je..tak komen..tak shout2 gitew..
SILENT READERS! katakan.. 
tak semestinya beloq-belog yang osem je kan..
i adore tis blog



kesimpulannya,blogger yang hebat pasti ada follower yang ramai,like entry yang banyak,trafik tinggi dan macam-macam lagi.Yang ana nak sampaikan,belum tentu orang yang ada follower ramai dan yang lain-lain tu seorang blogger yang hebat. ana? Jauh sesangat..

nota kaki: satu lagi,blogger yang hebat adalah blogger yang boleh menerima teguran.. Ana respek kalau ada yang macam ni.. 





Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


8 comments

28 Jun 2012 4:46 PTG

segmen ek..bagus jugak join segmen ni..rasanya masih terlalu awal bagi KY

28 Jun 2012 5:17 PTG

hehe . ingt kan lima . rupa nya satu je XD

28 Jun 2012 5:17 PTG

terima kasih kerana sudi join segmen mak dara ni ye.. like like like dengan entry ini..

tp kalau ke blog mak mak tak kisah.. mak tulis entry pasal ayam tapi kalau nak komen pasal itik pun mak terimaa mak sukaa almaklumlah mak kan ada angin meroyan hehehe.. any comment is a great comment.. dan mak hargai setiap yg tinggalkan komen di blog mak itu.. ;)

28 Jun 2012 5:43 PTG

alorhhh...silapp...huhuhu... hangit betul.. akan diperbaiki sokojap ag.. psstt cik mun sayang ..tentiuu.. eheh!

28 Jun 2012 5:57 PTG

syukran mak dara... :)

28 Jun 2012 6:03 PTG

sllu sgh d blog lyssa ja hehe..insyallah sha akan pergi k smua ya..

sha follow kamu

29 Jun 2012 5:02 PTG

Ety datang dari segmen yang sama :D

http://etyhanafiah.blogspot.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html

29 Jun 2012 5:42 PTG

sejuk je hati masuk page u ni,

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.