GiveAway Contest Gila #1: Watak Kegemaran




Sambil senyum..klik banner dan join 
kenapa senyum..?
saje je nak senyum... ok kan..?


watak kegemaran .ana  dari kecil..dan paling cute dan kawaii ..watak di ambil dari 
anime Ouran High School Host Club. 

^_^

nampak semua lelaki kan...
tapi ada seorang watak perempuan dalam group nie..
ce teka siapa..?
 yang duduk dihadapan tu...
ahli-ahli Host Club menyangka dia adalah seorang lelaki dan mengajak 
Haruhi fujioka menyertai kelab mereka... 
saspen ta?


Ini adalah ahli-ahli Host Club. 

Tapi bukan mereka .. 

watak kegemaran ana adalah Renge.


Ini Renge.

Dia adalah pelanggan Host Club. Cute ,pandai..bijak.. tapi dia bising (bising yg bermanfaat okeh! ) dan nak orang ikut cakap dia je. yang paling lawak ..watak renge tiba2 akan muncul dari  bawah tanah ..magic tapi bukan magic... (pemberi nasihat ala2 david copperfield gitu) ..

Haish~~~

sayonara!





Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


3 comments

2 Julai 2012 4:59 PTG

wow..

4 Julai 2012 3:54 PTG

Datang dari Contest sama, selesai buat ini cuba2lah buat INI pula

7 Julai 2012 3:59 PTG

errr...camne nak sebut perkataan "RENGE"..? tgh baca entri, stuck kat perkataan tu, xtau nak sebut camne...ekekeke...
http://akulahhero.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.