SEO Eyriqazz dan Denaihati murah hati nak naikkkan traffic saya..






eheh!! dashyat13 tajuk entry kali nie.. kalau betul alhamdulillah..syukur..
mimpi di siang hari kah atau dah ukur baju di badan sendiri nie..
kejap nak tengok cermin pulak... blog kecik je pun nak masuk segmen otai Eyriqazz dan otai Denaihati..Well, I think and I believe I know what I am doing now. Walaupun tanpa sedar pecah kepale gak pikir ape perlu ana buat. Ana hilang fokus buat keje skolah. Tak berminat nak pegi bercuti, malas nak amek tau apa movie terbaru. Window shopping lagila tak berminat. Sales? Forget it. 
klik SINI  then baca syarat-syaratnya.. 


"Eyriqazz vs Denaihati" 


Pemenang akan ditentukan melalui kata kunci "Eyriqazz vs Denaihati" yang mendapat tempat di Google Malaysia (http://www.google.com.my ) yang akan diambil menggunakan Google Chrome pada tarikh antara 1-10 September 2012...


tarikh tamat segmen which is Merdeka Day 31 0gos 2012..


ada peluang ke tidak?


itu bukan persoalan ..the point is nak curik sikit ilmu dari "Eyriqazz vs Denaihati" baru je kenal-mengenal kedua-dua bro otai femes de memes dari uncle google dan makcik wiki.. mohon dapat sedikit ilmu dari "Eyriqazz vs Denaihati" .. 


Dashyat eh SEO & TRAFFIC "Eyriqazz vs Denaihati" tahniah..tumpang suka..tumpang bangga anak malaysia yang penting seislamiyah...


keputusan biarlah masa yang menentukan (ayat last pasrah)... 

beware!

kenapa ada ayat beware ni..oh terlampau eksaited mungkin.. 




sekian..






Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


13 comments

4 Julai 2012 5:17 PTG

wow..
beraninya main dengan entry SEO.. hehe
gud luck yaa..
dulu2 selalu main SEO, skrg tak hehhee..

oh ya..
my dtg nak ajak pemilik blog ini join bloglist my.. if berminat :)

4 Julai 2012 5:40 PTG

@MyMy jomlah join..teman saye.. :) tak berani..tapi cube memberanikan diri.. ;) syukran akan join bloglist My..

4 Julai 2012 11:49 PTG

Gud luck Lynn...dasat tuh..

5 Julai 2012 3:45 PTG

Salam...gud luck ya :)

5 Julai 2012 3:46 PTG

Salam...gud luck ya :)

5 Julai 2012 11:40 PTG

Good Luck for the contest

7 Julai 2012 9:15 PTG

good luck

9 Julai 2012 4:34 PTG

Wahh gud luck. Pink memang terbaik.

11 Julai 2012 1:37 PG

Selamat maju jaya. Saya juga turut serta :)

11 Julai 2012 7:04 PTG

semoga berjaya . usaha dan usaha

31 Ogos 2012 3:59 PTG


Contest SEO Eyriqazz Vs Denaihati : Blogger Malaysia sudah hampir ke penghujungnya. Hanya berbaki 10 hari sahaja untuk 10 September 2012. Selamat Maju Jaya PH ucapkan :)

26 September 2012 6:52 PTG

tahniah, anda salah seorang pemenang


http://www.eyriqazz.com/2012/09/pemenang-cabaran-seo-eyriqazz-vs.html

26 September 2012 7:42 PTG

@Eyriqazzoh haaa! pemsan patpuluhpatkalitujuhbapehah?

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.