SHILA HAMZAH - Setakat Ini Saya Tidak Akan Benarkan Diri Saya Dirisik.“Setakat ini saya tidak akan benarkan diri saya dirisik. Bagi saya, jodoh, pertemuan, ajal, maut biarlah Tuhan yang menentukan. Kita tidak mengetahui jodoh kita. Andai yang bercerai pun boleh rujuk semula.

“Apa yang pasti, saya mahu memandang ke depan. Dugaan yang Allah beri nampaknya sama besar dengan rezeki yang dikurniakan. Saya perlu lebih realistik malah kini saya sudah nampak hikmahnya,” katanya ketika ditemui pada majlis pelancaran butik konsep jam Oris di sebuah pusat beli-belah, di Petaling Jaya, semalam.

“Saya mahu menggembirakan hati orang dan peminat. Mereka seperti keluarga sendiri apabila memberi sokongan tidak berbelah bagi walau ketika pelbagai andaian meletus. Mereka teguh berdiri di belakang saya dan tidak sewenangnya percaya aneka cerita dipaparkan,” katanya.

berita selanjutnya di sini 

Allah 'sengaja' menjadikan lelaki & perempuan tidak sempurna supaya kita saling melengkapi. Jadi, jika ada niat mencari yg sempurna insyaallah takkan jumpa.


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


6 comments

27 Februari 2013 12:47 PTG

alaahiii sudah sudah la tuuu...

27 Februari 2013 12:58 PTG

kontrovesi betul kan shila hamzah sekarang..kesian die =_=" patah seribu hatiku~

27 Februari 2013 1:00 PTG

bangun2 shila!

27 Februari 2013 1:38 PTG

nice post :D salam kenal yaaaa

27 Februari 2013 4:08 PTG

Merancang agak mudah tapi perlaksanaan adalah kerja Allah..

28 Februari 2013 9:08 PG

she's much stronger and mature now...
Yeah! XD

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.