Gambar pelajar tahfiz enggan bersalam dengan Rosmah





-BIAR GAMBAR BERBICARA-


KUALA LUMPUR: Gambar pelajar tahfiz yang enggan bersalam dengan Datin Seri Rosmah Mansor di rumah terbuka Timbalan Pengerusi Perhubungan UMNO Selangor, Noh Omar, di Dewan PKNS, Kelana Jaya minggu lalu .

********
Salam Dhuha abang kakak ku juga adik ku :)
Jom Solat Dhuha, 
murah rezeki, insyaAllah



Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


6 comments

2 September 2012 8:19 PG

Sedangkan Nabi SAW tidak pernah bersalaman dengan wanita ‘ajnabiyah’ bukan mahram bahkan dalil Sunnah menunjukkan perbuatan itu adalah haram. :)

2 September 2012 10:47 PG

Ak agak dia mesti malu sebab xde org nak bersalaman dgn dia ;D
Aish jagalah batasan bergaulan ;(
Pemimpin rakyat memberi ikutan kepada yg lain

2 September 2012 12:17 PTG

dok malu terhegeh2 nk shake hand

Tanpa Nama
24 Januari 2013 10:08 PTG

bagus budak2 tahfiz ni, tak mcm pelajar uitm yg pompuan tu, ada yg mintak nak bersalam dgn Prof Dato'Sahol jugak2 walaupun dia tau benda tu haram (dia sndri yg ckp "prof, saya tau permintaan saya ni haram tp saya nak salam jugak dgn prof, boleh?")...aish gedik sgguh..kalo dia adik aku, dah lama aku tempeleng...

5 Februari 2013 9:28 PG

Baru baca n3 ni sbb ada link kat web anak sungai derhaka. :)

11 Oktober 2014 10:59 PG

alhamdullilah...bngga dgn pljar tahfiz...

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.