Lepas Ustaz Azhar Idrus jawab GANGNAM STYLE (강남스타일),Ibu Ayah Jawab?


 

menaip dalam keadaan jari terkepit kat pintu.. sakit! tuhan saja yang tahu.. isk3. *iklanmintasimpati

okfaing..


OOPPPa! eheh apa tu sister brade?

GANGNAM STYLE (강남스타일) .. wahhh! meletop! letop! Sekarang ni satu dunia dilanda demam "Gangnam Style". sister & brade seriusly lynn tak minat lagu korea tu ok.

Apa yang nak lynn nak ceritakan kat sini ialah berkenaan satu soalan dari hamba Allah mengenai fenomena Gangnam style ni kepada Ustaz Azhar Idrus didalam Fesbuk..

See..nampak tak? sangat jelas bahawa Ustaz Azhar Idrus seolah-olah suruh semua tak payah dengar lagu korea tu . Mohon sangat Ustaz Azhar Idrus ada sambungan lagi pencerahan tentang ini. 

lagi satu ..

Lagilah meletop kepala ibu dan ayah ,
kalau anak kita terkinja-kinja seperti seekor monyet, lalu orang bertanya: anak siapa tu? Ibu bapanya malu nak mengaku anaknya.

Itulah tarian Gangnam Style!

Takkanlah Islam nak halalkan tarian yang seburuk itu?

notahati- Berasa takutlah jika Allah sudah menutup pintu kebaikkan untuk mu. Nak beramal rasa terhalang, nak berbuat baik terasa berat, nak melakukan pahala selalu tak jadi..

ALLAH..ALLAH..

dah maghrib. okbai


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


7 comments

2 September 2012 9:29 PTG

Setakat tengok utk menghiburkan hati dh la, tak perlu terikut2 pula smmpai buat parody xD

2 September 2012 11:23 PTG

hrmm..sekarang dah tau x elok, janganlah diikut =)
me x minat pun ngan gangnam stle ni..

3 September 2012 1:32 PG

agreed!

td masa kt skolah izma lmbt sket msk klas sbb ade meeting. tup2 tgk2 budak2 dok gangnam style kt blkg kelas. mcm haremm. haha. rasa cam nak tarik tlinga sorang2

3 September 2012 2:18 PG

dimana2 ssaje.. ade je lagu nie.. rase semak lahhh

3 September 2012 6:56 PG

raihan pon x minat lagu korea. tp raihan layan jgak citer korea. hikhik.

3 September 2012 7:18 PG

Aduhai..Tarian yg terkinja-kinja camtu pun femes..Tolong la anak2 adik2.. Tak payah la dok ikut style tu...Jom kita layan nasyid lagi best..tak pun tenangkan hati dengan Zikir Terapi Hafiz Hamidun..Ok kan!

3 September 2012 11:40 PG

dya mmg xmint tarian tu..lagu tu pun dya xmint

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.