Ustaz Azhar Idrus Bawa Ferrari (Video)


Di Youtube terdapat satu video yang dikongsi di mana kelihatan Ustaz Azhar Idrus bersama kereta Ferrari yang tidak diketahui milik siapa. Pada masa yang sama terdapat sebuah Vespa putih yang turut dirakamkan bersama.


Ustaz Azhar Idrus Bawa Ferrari (Video) | Seperti yang kita tahu, Ustaz Azhar Idrus merupakan satu fenomena pendakwah bebas yang paling diminati di Malaysia.rata-rata yang meminati beliau adalah dari kalangan orang muda yang dahagakan ilmu agama. Di atas ini merupakan satu video di mana Ustaz Azhar Idrus dilihat memandu kereta Ferrari. Jom tonton video di atas.
Tak mungkin Ustaz Azhar Idrus pujaan ramai ni jadi pelakon pulak. Lelaki yang bawa Vespa putih dalam video tu saya kurang pasti siapa. Yang pasti, bukan anak Ustaz Azhar Idrus. Buat Ustaz, UAI memang cool lah. 
Notasiku-Wah untungnya dapat pandu kereta Ferrari. Kita hendak pegang stereng pun tak pernah apatah lagi hendak masuk dalam kereta tersebut. Walaubagaimanapun seperti yang dinyatakan di atas, kita tidak mengetahui siapakah empunya kereta Ferrari tersebut. Apa yang penting,kerjasama kereta Ferrari memang Ohsem!.


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


4 comments

4 September 2012 8:56 PG

kereta dia sendiri ke?
kaya wwwoooo!

4 September 2012 9:39 PG

UAI terbaikk ^^

4 September 2012 11:36 PG

Ustaz Azhar mmg kelakar la xD
kan ke malu tu si pembawak vespa dok marah2.. ;D

4 September 2012 12:40 PTG

cube tgk kredit video ni.
"abang macho uai"

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.