Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....





klik banner & join cepat!


Segmen tamat - 12 August 2012
(11.59 p.m) 



saya blogger dari Pulau Pinang.. Pulau Pinang kat mana?
Usm pernah datang tak? pulau pinang terbahagi pada 2 kawasan iaitu..tanjung dan butterworth..
saya berada di bahagian tanjung.. nak mai tanjung kena lalui JAMBATAN pulau pinang tau..

ingat..

datang pulau pinang singgahlah USM okeh!

mangsa tag!










Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


29 comments

13 Julai 2012 12:14 PG

selmt bersegmen.. sy pun join segmen ni jgk. :)

13 Julai 2012 12:43 PG

kalau nak jumpa tuan belog ni maknyanya nak kena merentas jambatan panjang tu laa kan? hehe

13 Julai 2012 10:00 PG

org kpg ni..hehe..ayu dr png jgk kt penanti tp bkn kt pulau..hihi..tq join segmen ayu dear ;-)
ayu list dr png erk ;-)

16 Julai 2012 4:46 PTG

Assalam,,,

salam perkenalan dari Sabah...

http://noorikmal.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sabah.html

16 Julai 2012 6:56 PTG

sy pon join.kg kat kedah :)

17 Julai 2012 2:45 PTG

Salam perkenalan..singgah dr segmen yg sama

http://azumylini.blogspot.com/2012/07/assalamualaikum-dan-salam-1malaysia.html#comment-form

17 Julai 2012 4:44 PTG

salam perkenalan
jenguk dan follow awk.
blogger dr PERAK :)
dtg dr segmen yang sama

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

17 Julai 2012 9:25 PTG

hye awak .. org sarawak singgah sini dari segmen sama.
slm perkenalan~

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

18 Julai 2012 3:57 PTG

datg dari segmen dan negeri yg sama..terus follow..

http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

19 Julai 2012 10:49 PTG

dari segmen yang same ;)

done follow

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

20 Julai 2012 12:26 PG

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

20 Julai 2012 4:34 PTG

sheda pon join. blogger perak. salam perkenalan :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

20 Julai 2012 11:12 PTG

Salam perkenalan...:)
dtg Dari Segmen yg sama...:)
Sy dr Sarawak...salam kenal..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

21 Julai 2012 9:58 PG

ciksu datang n follow sini dari kedah :)

selamat berpuasa yer dik ;)

21 Julai 2012 3:41 PTG

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

22 Julai 2012 11:34 PTG

Salam Ramadhan. Dari segment yang sama

Saya blogger dari selangor datang singgah cni and da follow. Slamat berkenalan :)Nice blog!

Sudi2 le jenguk cni :
http://shamcanggey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

23 Julai 2012 1:51 PTG

salam kenal:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

24 Julai 2012 12:59 PTG

Salam Ramadhan..
Datang dari Segmen Yang Sama.Blogger Dari SABAH!! ^_^
Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

25 Julai 2012 3:46 PTG

Hai, selamat bersegmen..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

28 Julai 2012 12:04 PTG

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

31 Julai 2012 10:28 PG

selamat bersegmen..ooo anak tanjung rupanya..nurul blogger dr melaka=)salam kenal.follow sini nak erat2kan siratullrahim

http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

3 Ogos 2012 1:30 PTG

hai..saya dr kedah.. ^_^

10 Ogos 2012 1:35 PTG

singgah n follow dr segmen yg sma

http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

10 Ogos 2012 2:18 PTG

hye2 dari selangor datang terjah sini..:D

done follow sini..:)

http://uaredifferent.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

13 Ogos 2012 8:41 PG

tahniah menjadi peserta bertuah di blog ayu..salam kenal ya :))

13 Ogos 2012 11:58 PG

tahniah! jadik peserta bertuah :)

13 Ogos 2012 3:00 PTG

Tahniah jadi peserta bertuah segmen ni..

salam kenal..;)

13 Ogos 2012 4:23 PTG

senarai peserta bertuah dah keluar ;-)

14 Ogos 2012 3:37 PTG

tahniah :)

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.