ekklusip..!Ally Iskandar dan Farrah Lee...

“Barakallahulakuma wa baraka alaikuma wa jama’a bainakuma filkhair wa razakakuma zurriyatan tayyibatan tanfaul ISLAM wal muslimin buat Ally Iskandar dan Farrah Lee... "hidup semakin kurapted..
hal ini tidak boleh dibiarkan lagik..
berusahalah..


Nanges. Sorang lagi sahabat akan bertukar status. Bukan sembarangan sahabat. Dia adalah hosmet iaitu Cik solehah. Nanges bukan sebab tak dapat ikut die kawen. Tapi sebab dia akan berbahagia. So sedey happy la. Alhamdulillah.

Kamu bile lagi? Kamule.. yang tengah bace ni. Pura-pura plak pi tengok orang lain. ..:P


ana:  nk gamba cam kat ataih ni jugakle nanti.. *senyum maluk3
dia: cecepatle
ana: oh cam lum berjodoh.. huhu
dia: ye latu U_U


Nak ucapkan terima kasih kat die yang sudi jadi hosmet ana walaupun ana dok dalam bilek je. Terima kasih kerana menjadi rakan yang sangat cool...


Oh esok ...masih ada lg 4 lagi paper.. So aktiviti mendonlop ..berfbing..dan sebagainya berhenti buat seketika. Kalau tiada kebizian berapdetla blog ni... tapi untuk belog ku..insya allah ...

Nothing to say. I hate batuk. Uhuk-uhuk..

*banyak dose ni...

noted - seorang teman memberitahu bahawa ana seperti tidak berpijak dibumi yang nyata.. agaknya keadaan berjerebu yang agak teruk menyebabkan ana tidak nampak jelas mana permukaan bumi untuk dipijak.. terima kasih juga kepada dia kerana mengingatkan ana bahaya berada jauh dari permukaan bumi.. kerana dikuatiri hilang terus atau terjatuh sakit menghentam permukaan bumi.. ouch that must be hurt..  

*^_^  perli lah tu.. tapi ada benarnya,, klik nie.. jatuh 

syukran .. syukran kathir my dear !
barakallahu fiik ♥
♥ misss you two three four five six ♥

Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.