Drosophila, THE-1, L1


كل الشكر ^_^
terima kasih Tuhan atas ujian ini..



~uhibbuka~

musim masalah hati kembali =.=

Y_Y kali nie sangat2 terkena kepada ana
seriyesly tak suka tak sukaaa~


itu la risiko utk berkawan dengan sahabat yang berlainan jantina
kawan cam biasa je pun =.='
tapi kenapa muncul sesuatu yang tak terduga T_T
sesuatu yang melibatkan hati, perasaan dan perghasan!
 mmg sgt unpredictable
:P


dan2 tu juga time exam week
adakah exam week akan mengakibatkan ana begini?
ouh well, exam week mengakibatkan emosi seseorang tak stable..
sem lepas pun,
time yang sama, orang yang sama =.='
X_x
tapi alhamdulillah pastu dah okay.
tapi, muncul kembali~ X_x
tanpa dipanggil tanpa dipinta..


maaf diri,
ana terpaksa jua luah kan disini..
selebihnya tentu padaNYA..
DIA YANG MAHA MENGETAHUI ISI HATI
 :)
Memang sepatutnya dalam doa kita minta diberikan yang terbaik untuk urusan dunia dan juga akhirat. 
Tapi tak salah juga kalau kita 'state kan' permintaan baik kita dekat Allah.
 Dengan Allah takkan nak malu kot? 

Kalau nak minta dia, sebut jelas-jelas nama dia dalam doa .. Doa sungguh-sungguh dari hati. 
Allah tak pernah kedekut nak kabulkan doa dan permintaan kita, 
lagi-lagi orang beriman dan taat 

Beranikan diri, tak payah nak segan sangat sebut nama dia..

^_^ (ana pun akan tolong doakan sekali utk awak)

if not, ana akan makin gle Z_z
dunt worry he might not read this..
really..? but..  kbai.. 

*********

RINDU
hanya ana sorang tahu
ana je yang layak pendam
n takkan ana gtau kat ko
no one knows who is de very2 unluckly person
be strong Humaira!


lawan! jangan layan perasaan >,<

(tajdid niat..)


ingin sekali
Ana jatuh cinta pada kesederhanaan… 
Bawalah ana ke suatu tempat
 di mana
 tidak ada jarak antara ana dan Tuhan…

ya Allah...ya Allah...

Amin Yarabbal Alamin
nota wave- ianya satu fitrah..


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


1 comment

Tanpa Nama
29 Februari 2012 12:02 PG

:)

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.