PRU13 - Aishah (penyanyi) bakal bertanding bawah tiket PAS.


Aishah PRU13

Aishah (penyanyi) bakal bertanding bawah tiket PAS. Beliau memiliki ijazah sains politik. Wow.

Bila difikir, cantik Allah atur perjalanan hidupnya. Ambil degree political science, lepas tu femes menyanyi? Akal pendek akan kata membazir je degree tersebut.

Tapi rupanya Allah mahu latih Aishah jadi pembangun ummah. Popularitinya membawa dia dekat pada masyarakat, ilmunya bertahun dahulu gunanya pada masa ini.

Indah sungguh bila husnu thiqah billah (bersangka baik pada Allah). Siapa kita dulu, adalah utk latihan utk jadi tentera Allah! :)

notasiku- Untuk update program-program dan dengar radio HijauFM.Lawati LAMAN RASMI PRU13 di http://pru13.pas.org.my/ bagi mendapatkan :

# info-info terkini PRU13
# jadual treler dan program
# siaran langsung radio HijauFM
# arkib video
# profil-profil calon PAS
# manifesto



Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


6 comments

8 April 2013 7:26 PTG

sob sob sob , sayu dan syahdu jerr .

memberi peringatan kepada saya jugak .

ada giveaway nihh , nak join ?

--> http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway-by-hanis-masturina.html

8 April 2013 7:37 PTG

harap aisyah menang!

Tanpa Nama
8 April 2013 8:25 PTG

mak aih, mekap tebal macam nenek piot.

8 April 2013 8:47 PTG

sesungguhnya cik lynn adalah lelaki...betul tak? jangan harap dapat tipu saya....saya tak bodoh...

Tanpa Nama
8 April 2013 9:41 PTG

wow awesome, kat mana dia bertanding ya?

9 April 2013 4:02 PTG

syabas aisyah!!!

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.