Tengoklah video ini jika anda sokong UMNO.


Memang Anwar tak berkebolehan.... dalam menambah hutang negara.


Apa lah Anwar ni, patut la UMNO tak suka. Dia ni tak berkebolehan langsung...dalam menambah hutang negara! 
Nah, sekarang mau undi siapa kita?

oh ha! btw tak setuju dengan tajuk video cuma nak kongsi content video. Orang UMNO kata PAS gadai tanah di Kelantan? Benarkah?

Mungkin hakikatnya adalah sebaliknya? Tengoklah video ini jika anda sokong UMNO.


Saya nak tolong BN berhenti daripada buat kezaliman maka saya terpaksa memilih untuk TIDAK MENGUNDI BN.

Maka, untuk PRU13 ini, sama-sama kita UNDI PAKATAN RAKYAT!

'Tegakkan kebajikan, tumbangkan kezaliman'

(andai kata Pakatan Rakyat lagi zalim daripada BN lepas ni, tak ada masalah kalau kita nak tolak Pakatan Rakyat pula dalam PRU seterusnya)

#JomUbah!
#undiPAS
#undiDAP
#undiPKR



-Senyum-


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


25 comments

7 April 2013 9:06 PTG

amal BN :)

Tanpa Nama
7 April 2013 9:48 PTG

cik lynn bertanding kat dun mana? kempen lebat nampak.....

SilentKiller
7 April 2013 10:00 PTG

blogger politik wanita pertama saya pernah jumpa....sumpah, sebelum ni x pernah jumpa blogger wanita yg aktif update pasal politik....standard blogger wanita cuma syok sendiri je......tapi cik lynn ada kelebihan dan kelainan tersendiri.....mungkin satu hari nanti cik lynn akan berjaya menjadi women top blogger politics......yelah, kat malaysia ni, hampir semua blogger politik adalah lelaki....wanita jarang yg aktif politik ni....mungkin cik lynn boleh jadi peneraju blogger politik wanita.....dan tak mustahil blog cik lynn boleh jadi setanding, atau mungkin lebih hebat dari blog lelaki.....apa2pun, saya harapkan agar cik lynn terus berjaya dalam perjuangan dan harap2 blog cik lynn jadi antara blog politik terkemuka di malaysia....

7 April 2013 10:00 PTG

blogger politik wanita pertama saya pernah jumpa....sumpah, sebelum ni x pernah jumpa blogger wanita yg aktif update pasal politik....standard blogger wanita cuma syok sendiri je......tapi cik lynn ada kelebihan dan kelainan tersendiri.....mungkin satu hari nanti cik lynn akan berjaya menjadi women top blogger politics......yelah, kat malaysia ni, hampir semua blogger politik adalah lelaki....wanita jarang yg aktif politik ni....mungkin cik lynn boleh jadi peneraju blogger politik wanita.....dan tak mustahil blog cik lynn boleh jadi setanding, atau mungkin lebih hebat dari blog lelaki.....apa2pun, saya harapkan agar cik lynn terus berjaya dalam perjuangan dan harap2 blog cik lynn jadi antara blog politik terkemuka di malaysia....

7 April 2013 10:15 PTG

BN di hati

7 April 2013 10:37 PTG

Hak mengundi hak rakyat.undi pemimpin ang bertanggungjawab kat area masing2. Kat area kami, pemimpin BN ok xde masalah.pembangunan pun ok.dari pekan kecil semakin maju kini. tak tau pemimpin area lain. sebab tu kita diberikan hak masing2 untuk memilih siapa.:)

Tanpa Nama
8 April 2013 12:39 PG

They said there is differences when PR ruling the Selangor than BN before.
Well BN says Selangor is a disaster now.
But im from Selangor and what I seen in these 4 years, one that I recognised the most is how the mosque in here are more active. They held different kinds of activies every week in my place.
Atleast way better than I thought it was before.

I hope the PKR is still going to win Selangor. Go menegakkan Islam! :)

8 April 2013 12:52 PG

Eiqa pun BN. :)

8 April 2013 2:58 PG

undi adalah rahsia..

Tanpa Nama
8 April 2013 8:19 PG

Entry politik...wow!

Siti PRU kali ni firstime mengundi...undi siti utk kali ni...hmmm..rahsia...hehe...apa pun, Siti lebih terarah untuk...MENGUNDI UNTUK PERUBAHAN..Allahuakbar!..^_^

Atin09
8 April 2013 8:20 PG

ARE YOU READY FOR BN??

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....HEHEHE

Tanpa Nama
8 April 2013 8:37 PG

Shheeeesssspppinnn!!!

VOTE FOR BN.

Tanpa Nama
8 April 2013 9:03 PG

Good girl, cik amal.

8 April 2013 9:30 PG

tapi kenapa masa zaman anwar jadi menteri kewangan,dia nak buat pinjaman dengan IMF?
vote for BN..say no to PR..

8 April 2013 9:59 PG

Good JOB. satu pendedahan details. harap macai xbengap lagi.

admin BANkami

8 April 2013 10:10 PG

@SilentKiller terima kasih untuk penyamaran si pipi merah di blog aku stress giler.penyamaran prince of noob dan silentkiller terbukti anda adalah org yg sama.untuk anda sebelum doakan pd org lain jgn lupa doakan pd diri sendiri juga..sekian.

8 April 2013 10:16 PG

@Prince of Noob tak perlu menyamar sebagai org lain..

Tanpa Nama
8 April 2013 10:52 PG

saya tak suka PAS, DAP dan PKR jadi SAYA PANGKAH MEREKA. hahaha.

Kita perlu pilih pemimpin yang kurang rasuah dan tipu sana tipu sini. Perkara2 jahil pun kata baik. Rasuah pun ok. Nanti kita dapat balasan yg teruk dpd TUHAN. Demi masa depan negara yg tercinta. Ikhlaslah pada pemilihan ini. Tk

8 April 2013 12:29 PTG

Ku lihat hijau......

Tanpa Nama
8 April 2013 2:20 PTG

Aiyo macam mana boleh kantoi disitu xD

Tanpa Nama
8 April 2013 4:04 PTG

Ya Ker? Sapa cakap? Oooo, Najib ngan Mahadir yang cakap....betullah kalu gitu....huhuhu.

8 April 2013 4:15 PTG

ha3.. panjat pagar dok atas pagar buleh??

13 April 2013 11:49 PG

Semoga kita lebih bijak membuat pilihan ^_^

14 April 2013 10:50 PTG

hmmm selagi pru13 tak diselesaikan lagi,sana sini politik.bukak tv politik,baca paper politik.blog pon nak berpolitik gak.udah2 la.

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.