kenduri lagi..


 

kenduri lagi.. kali ni tanpa umi dan abi...(g umrah)
sampai di rumah pengantin dengan selamat dan mudah..
sambil. pengantin masih bersolek.. ana on9 jap..(buat status.*buat camtakde peghasaan)
yang lain pakat p makan dulu...
wahh...ainur sampai bersama sang kekasih..
juga melor dan suami sudah tiba agak lama..

pink hijau.. tema pengantin..
sweet.. ade kelas.. menarik wedding plannernyer..
siap ade banner untuk tetamu sign.. macam opening ceremony lak..
juga gadis-gadis genit flower girl yang comel-comel sokmo..
gambar tiada plak nak dipost kat cni.. tidak apalah..ye...

[pic atas tu pinjam kat cik gugel jah]

masya allah...
agak busan tahap biasa hari nie...
sib baik ade ain temankan.. atau ana temankan die.. eh aneh..

meyetelkan perkara remeh temeh yang forever tak abis..
hari ahad dah boleh start kuliah balek..



hah.. bibit-bibit bosan mula bercambah..
lalu menyedari.. kebizian mula melanda diri tanpa disedari..
ada perkabaran diabaikan..
ada tugas lain diabaikan..
ada komitment dilalaikan..
ada perasaan sengaja diketepikan.. 

wei..hang bila lagi??? [ayat posting paling gempak hari nie...]

Alhamdulillah....
dikelilingi oleh sanak saudara yg memahami...
atau dilimpahi kasih sayang mencurah-curah..
dan sesungguhnya ujian Tuhan boleh datang bila-bila masa sahaja..




aby ..umi...

RINDUNYAAA....




KETIADAAN UMI DAN ABI TERSAYANG KRN MENGERJAKAN UMRAH.... MOGA ALLAH MEMELIHARA KEDUA UMI DAN ABI ANA......

************

2 hari lepas hari Khamis..
semalam hari Jumaat..
hari ni hari Sabtu..
esok hari Ahad..
luse hari Isnin..
eh.. jadi kenape dengan hari-hari itu?
saje je nak habaq.. kotla lupe esok hari Ahad..
ya.. esok ada kuliah lah.. lagi mau tanya..
kuliah? haa kuliahlah..
ooo kuliah... yelah..ana p class la esok..

Ahad bukan cuti kew????



ngantuk...
sekian..





Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


3 comments

5 Mei 2012 10:51 PTG

awat dgn kuliah?huhuhuhuhu

6 Mei 2012 10:25 PG

assalamualaikum najwa... ;) sebenarnya..malas nak pegi... :P

6 Mei 2012 10:48 PG

Semoga depa selamat p dan selamat balik. Amin

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.