emo sekejap





 


SELASA.. eh RABU rupenyer.. kepenatan temankan mamarazzi sorang tu amek gamba tunang seorang kawan balek umah je pengsan.. bangun balek kol 9 malam pastu tido balek kol 10.. now ta boleh tidur..makanya kelambatan ke kuliah lagi..... kelmarin pagi-pagi kene marah ngan pakcik guard yg garang itu kerana park kat dalam lebih dari 2 hari.. siap ugut jgn komplen kalau kene clamp.. yerla pakcik saye salah.. tapi saye tak amek paking orang.. kot yer pun cakap la lek lok.. kita ada budi bahasa.. .... eii marahnyer ana kene marah nih.. sabar...sabar... pagi-pagi dan ruin mood orang.. sampai kuliah lambat lagi...alhamdulillah... ade org perli 'eh dah ade kete pun dtg lambat ke?' oo takleh ek datang lambat klo ade kete? saya sangat emo.. jangan nak kasi emo lg saye arini..  



sabar..sabar..untuk orang-orang yang chumel aje kan... :P

jika kita mengharapkan orang lain faham kita.. kita hendaklah berlaku sama terhadap orang lain.. mengharapkan diri difahami dengan membenarkan orang faham diri kita.. saling faham memahami.. dalam masa yang sama jangan terlalu mengharap semua orang akan faham cara kita.. bila dan faham jangan assume kita boleh puaskan hati semua orang.. be nice to everyone but u cannot pleased everyone.ana tak mengharapkan orang paham ana sebab kadang-kadang ana sendiri malas nak paham orang yang tidak membenarkan orang faham diri die.. so biarlah waktu merawat semuanya dan just le it go.. learn to forgive and forget..


-ana yang tibe-tibe emo sorang-sorang-






Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


1 comment

2 Mei 2012 5:05 PTG

setelah puas senyum..kiki

ye, tafahhum

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.