Gila Ping – Blog Ping Tool Tergila Di Malaysia Berwajah Baru



Gila Ping – Blog Ping Tool Tergila Di Malaysia

Blog agreggator popular selain Busuk iaitu GilaPing yang dah berwajah baru. Pada bloggers yang otai-otai mesti dah tahu mengenai 2 blog agreggator ni. Mudah dan senang nak ping entri yang terkini korang kat sini.


GilaPing.Com amat mudah dan ringkas digunakan kerana ia hanya memerlukan login menggunakan facebook sahaja.

layout lama.



layout dah BARU!



Gila Ping – Blog Ping Tool Tergila Di Malaysia


Mudah dan ringkas,cara penggunaanya lebih kurang sama dengan laman-laman aggregator blog lain.Jadi,kepada para para bloggers yang teringin untuk mendapatkan trafik yang mantap untuk blog korang.Jangan lupa juga untuk menambah Widget Kongsi Trafik dari GilaPing untuk mendapatkan hasil yang lagi gempak dengan layout yang baru ni.

seperti blog ini

klik untuk tumbesaran

sekadar pengkongsian.

Moga ada redha Allah dalam setiap amal.









Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


14 comments

30 Disember 2012 4:09 PTG

dah hantar dah harini..hee

30 Disember 2012 4:11 PTG

@afifudinsohaini bagus2.. :)

30 Disember 2012 4:49 PTG

info menarik hehe..TQ

30 Disember 2012 4:57 PTG

agak2 jadi gila x?hehe

30 Disember 2012 5:02 PTG

awat sy tekan link gilaping tu tak keluar apa2

30 Disember 2012 5:40 PTG

@hnahdy tahap sewel je :)

30 Disember 2012 5:41 PTG

@Taufik work in progress. tengah updated kot.lynn klik dia jadi offline web. nanti taufik cuba lah lg.

30 Disember 2012 8:37 PTG

Same la. Lame jugak die nye mentenen. Tapi klik akan terus keluar ke?
Ke buka window baru?

25 Jun 2013 7:44 PG

Betul2 boleh jadi gila dgn gilaping ni, trafik dpt tinggi lagi gila!

27 Jun 2013 12:31 PTG

gilaping xleh bukak lah... baru nakregister...

29 Ogos 2013 12:21 PG

Memang bagus ada banyak laman ping kalau nak tambah traffic ke blog. Ada lagi satu laman ping malaysia,
PingNw.com- http://pingnw.com- Syarat: Daftar menggunakan url blog – Ping secara manual dan autoping kena mohon admin– Perlu letak widget jika mahu trafik lebih dari 500 peratus kadar klik – Jumlah Ping adalah tidak terhad.

Tanpa Nama
28 Disember 2013 7:23 PTG

JOM KE http://gilerping.blogspot.coM

9 Jun 2016 5:24 PTG

syukran atas perkongsian ini mengenai Gila Ping. Saya baru mencari servis ping di internet.

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.