Been raped by a 13 year old malay kid -Dari mana budak mentah seperti ini belajar melakukan benda terkutuk tersebut?



Tidak dapat dipastikan sama ada cerita ini betul atau tidak, namun persoalannya disini dari mana budak mentah seperti ini belajar melakukan benda terkutuk tersebut ?

Dear all, i was nearly been raped by a 13 year old malay kid at Shell Petrol Kiosk female toilet (Jalan Munshi Abdullah). I stop by there for a poo break and he stormed in when i opened the door after m done. With such a young mind, he manage to hold me and shut my mouth..he kissed my cheeks and molested my breast... While i struggled to fight him off ... I shouted my lungs out till the opposite Bank Simpanan Nasional staff and customer heard my shouting..In between of fighting him off, i manage to bite his fingers.. After a few attempts of trying to open the door, finally i heard a few person outside the toilet.. With that i try even harder to open the door and manage to slot my palm in between the door to avoid the door being shut again ..
And thank god the shell assistant was right outside the toilet with another malay lady and malay man after the door was partly open.. They caught him and keep him in the male toilet till the police are here..And what was even heart breaking , is that the police ask me whether to let him go or continue with the police report.. Y on earth should i be letting him go??!!! And i m being questioned that did i make a lie??!! How sad is this that i m being questioned in such a way just because he is a kid....,
Thank god he was not armed with any tool nor he is with other adult that may even harm me more.. And now i m in Hospital Besar Melaka for check up and will proceed with another investigation and report at IPK .. And a reminder to all the ladies and men out there, the world has changed.. A kid of 13 years old has managed to do such a criminal thing.Age doesnt matter when it comes to crime...please take extra precaution when u r out there..

#Terfikit sejenak dimana silap dalam mendidik anak yang semakin meningkat remaja, adakah salah keluarga @ media ? Allahhurabbi ! Rosak remaja sekarang. :(

Dari OuterBOX MediaWork !

*****
We teach our daughter to avoid getting raped in the same time, we must teach our son to avoid being the evil of rapist.

Islam itu adil. Wanita diwajibkan menutup aurat dan menjaga maruah dalam masa yang sama lelaki wajib menjaga pandangan dan menjaga nafsu mereka.


fitrah kecenderungan lelaki dan wanita itu tidak sama hanya kecuali apabila keduanya telah rosak, maka sifat kebinatangan akan tetap merajai tanpa mengira jantina.

apa2pun kembali kepada IMAN (keyakinan kepada Allah), TAUHID (mengesakan Allah) dan TAQWA (takut kepada Allah).

buat adik tersayang, semoga kita sama2 terlindung dari fitnah dunia. =)


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


30 comments

1 Januari 2013 8:51 PTG

tkut la dgn org skrg. Kecik2 dah pandai . hmm ,,

1 Januari 2013 8:53 PTG

budak 13tahun? terkejutnyer !!! =/

1 Januari 2013 8:55 PTG

baru 13 tahun sudah pandai buat gitu? beraninya mereka ni.. :(

1 Januari 2013 8:59 PTG

Moga-moga berita ini tidak benar.. betul-betul menyedihkan..

saya tersedar dekat baju budak tu mcm ade freemason . masyaallah

Tanpa Nama
2 Januari 2013 12:00 PG

Selagi tidak ada bukti yg kukuh sukar bg sy untk mempercayainya.
Takut nanti berita begini sengaja di ada2kan supaya masyarakat Malaysia menjad panik dan terkejuk dgn berita yg memalukan ini.
Barang di jauhkan oleh ALLAH SWT.

2 Januari 2013 12:04 PG

Astagfirullahalazim -.-
perempuan wajib dah tahu seni mempertahankan diri

2 Januari 2013 12:17 PG

astaghfirullahala'zim.. mesti kaki porn kat cybercafe tu, penah masuk news budak2 skolah rendah layan porn kat local cybercafes.. mmg sangat2 menyedihkan dan membimbangkan, patut kena tarbiah cukup2 depa nih.. haishh!

2 Januari 2013 12:45 PG

macam nak ajar ag bebudak zaman la ni?????

2 Januari 2013 12:45 PG

beristigfar dlm hati bila baca news ni. semakin lama semakin bnyk kjadian2 jenayah . kene sentiasa berhati2

2 Januari 2013 1:27 PG

@plain83 saya pelik lah plain kenapa pihak berkuasa mengambil langkah berdiam diri saja dalam kes ni.sebab budak ni bawah umur?

2 Januari 2013 1:31 PG

@Budak Kampung hantar belajar ilmu tauhid kat Yala.

Tanpa Nama
2 Januari 2013 1:39 PG

Salah pemerintah

2 Januari 2013 1:41 PG

@Tanpa Nama salah kerajaan? mufti?

2 Januari 2013 3:24 PG

kenapa la smpi jdi mcm ni..
takut tgk bdk2 skrg..

2 Januari 2013 3:51 PG

MasyaAllah,dunia akhir zaman..hmm,salah siapakah?salah kerajaan...salah guru...salah ibu bapa...perlu ke kita menunding jari? bagaimana dengan peranan kita kita sebagai masyarakat?

2 Januari 2013 3:54 PG

MasyaAllah,dunia akhir zaman..hmm,salah siapakah? salah kerajaan? salah ibubapa? salah guru?perlu ke kita menunding jari? bagaimana dengan peranan kita sebagai masyarakat?

2 Januari 2013 7:43 PG

dunia akhir zaman.... memang ini lah yang akan disajikan... kita sekarang hanya menunggu kedatangan imam mahadi.. untuk membimbing semula umat Islam dan kita semua...

Tanpa Nama
2 Januari 2013 8:33 PG

tak mnyalahkan sesiapa slagi internat tanpa sampadan tak di blok..easy korang fikir je while we on blogger neh ada kh 100% sesuai dibaca utuk below age...masa zaman atok nenek kita dorg mandi bogel kat sungai x ade pung kona rogol...

Tanpa Nama
2 Januari 2013 8:54 PG

very good muslim...

2 Januari 2013 8:57 PG

@Tanpa Namamasalah psikoseksual remaja lelaki.

http://ms.mdhealthresource.com/disability-guidelines/psychosexual-disorders

Tanpa Nama
2 Januari 2013 9:40 PG

@Tanpa Nama and that why they need hudud law which non muslim try hard to stop it.

2 Januari 2013 9:56 PG

@Tanpa Nama Masalahnya, masyarakat tersalah anggap bahawa:Hudud itu hukuman yang zalim,bukannya hukuman untuk orang yang zalim.

Tanpa Nama
2 Januari 2013 8:50 PTG

Satu pengajaran untuk semua... kadang2 orang2 Malaysia ni terlebih kebaratan di mana cara hidup dah berubah... baik lelaki, wanita, kanak2 dan sebagainya. Cara berpakaian juga merupakan salah satu faktor selain dari media massa.. Harap2 pihak berkuasa dpt menyelesaikan secara adil dan saksama. kepada mangsa sy bersimpati tetapi cara pendedahan anda agak kurang sesuai. Bila baca komen2 terasa malu pulak sebab bahasa yang digunakan agak kasar.... jaga diri hiasi peribadi

Tanpa Nama
2 Januari 2013 8:50 PTG

Satu pengajaran untuk semua... kadang2 orang2 Malaysia ni terlebih kebaratan di mana cara hidup dah berubah... baik lelaki, wanita, kanak2 dan sebagainya. Cara berpakaian juga merupakan salah satu faktor selain dari media massa.. Harap2 pihak berkuasa dpt menyelesaikan secara adil dan saksama. kepada mangsa sy bersimpati tetapi cara pendedahan anda agak kurang sesuai. Bila baca komen2 terasa malu pulak sebab bahasa yang digunakan agak kasar.... jaga diri hiasi peribadi

2 Januari 2013 9:45 PTG

@لين Si Pipi Merah

hmm.. mungkin sbb budak ni 'terlalu muda', mempunyai 'masa depan yg cerah', anak melayu dan beragama islam.. mungkin saja, mungkin sbb itu.. bg saya la budak ni perlu disiasat, dia pakai t-shirt freemason/illuminati kan? mungkin dia serang perempuan tu atas dasar cabaran group rakan2 dia yg lebih tua.. kalau dapat tangkap sekali dgn group rakan2 dia kan lagi bagus, kurang la skit jumlah samseng kat malaysia ni.. sapa tau budak tu mungkin buat benda x senonoh tu atas dasar pengaruh kumpulan rakan2 yg lebih tua.. wallahualam

Tanpa Nama
3 Januari 2013 2:33 PTG

Harap pengadu yang post gambar budak tu kat internet pun diheret sama ke mahkamah. Budak umur 13 adalah pesalah juvan.

3 Januari 2013 10:23 PTG

sebaik tutup gambar tu..penjara lima tahun kot kalu tayang gambar juvana..

6 Januari 2013 7:54 PG

@afifudinsohainidia dah mengaku bersalah..

Tanpa Nama
7 Januari 2013 8:40 PG

lawak siak keyboard warrior kat sini. ckp mcm bagus je

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.