aku nak isytiharkan pemenang contest Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool!


Bismillah.. 
Alhamdulillah.

setelah diperkenankan ahli ahli yang bertanggunjawab mengira ,membaca,menganalisis maka dengan ini lynn nak isytiharkan pemenang contest Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool! dimenangi olehhhhh..jeng jeng jeng..
::

::

::

::

::

::

::

::





::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

(letih scroll? hiks3)

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::


TAHNIAH kak MIA.


Lynn pilih blog ni sebab blog ni biasa-biasa aje tapi setiap entry memang cool. kalau tak percaya sila terjah blog kak mia ni. serious.Jangan lupa bagi sekuntum dua bunga sebagai ucapan tahniah.


penat godek-godek dan geledah semua entry setiap peserta yang JOIN. Entry korang memang best best. tapi anggap je takde rezeki untuk menang. ni bukan soal pilih kasih or wateva. tapi yang Lynn rasa berhak menang dan menepati piawaian, perlu menang. okay. tamo sentap sentap sedih -sedih ye sayang.


oh ha! ini dia 5 blog yang akan di review oleh guwa!

Azriff Dot Com

INFINITY.


Santan Manis

❀Gadis Berkaca Mata❀



klik sini (5)
 
insyallah minggu depan lynn start buat review blog korang yang best tu! okay. hope dapat lah promote sikit kan..


top referall! siapa?


ok cik adik sayang siapa lagikan cik nab. klik sini (nabila medan)


oh ha!blog yang meletop-letop. bukan blog biasa-biasa dah ni. blog luar biasa dah. :)


syukran jazilan semua.



kak MIA , NABILA , lynn nak bagi hadiah ni. sila pm lynn kat fanpage lynn ye. 




att: raimi syazwan tak dapat details anda lagi..camne nak hantar hadiah.:)







Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


10 comments

6 Oktober 2012 10:47 PTG

Salam..
Mintak email Si Pipi Merah blh..
raimisyazwan@gmail.com

6 Oktober 2012 10:49 PTG

@Raimi Syazwan ♌¹³ arabikha@yahoo.com

7 Oktober 2012 12:18 PG

wah terernya nabila medan. sentiasa dapat anugerah top referral

7 Oktober 2012 1:21 PG

Tahniah utk yg menang ^^
xpelah takde rezeki pula nk menang kali ni..

7 Oktober 2012 3:45 PG

Tahniah pada empunya blog yg cool tu..

7 Oktober 2012 8:38 PG

wahhhh terima kasih ya, lynn.

kak mia dah pm tadi.

jemput tengok ya...

http://www.mialiana.com/2012/10/menang-segmen-blog-saya-biasa-biasa-je.html

7 Oktober 2012 9:12 PG

Hakhak, tersenarai juga? Alhamdulillah. Terima kasih sis. Nabila inbox kat fb ye :)

7 Oktober 2012 10:00 PG

Assalamulaikum cik pipi merah.
Alhamdulillah.. xsangke plak boleh tersenarai kat sini. Terima ksih cik Pipi Merah. =)

7 Oktober 2012 1:34 PTG

congratz kpd semua pemenang ^^

aisey, sy bole terlupa pnah join contest ni, hukk...

9 Oktober 2012 2:30 PTG

congrats kak mia & pmnang sumer.. ^_^

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.