Jom follow - Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! Ohsem giveaway



klik banner & join!

:). Bismillah.


Lama kan tak update? (baru 3 hari seh!)


Banyak berangan tak sempat nak blogging. Hehe. Tak adalah. Busy sikit banyak hal. once dah start praktikal kat hospital nun. Faham-faham jerlah kan. Balik-balik bilik macam pancit tapi kena study. Walaupun begitu, katil menarik narik badan ini, lepas itu babailah kan studykan.. blog? rindu jugak.


Haiyo, Lynn. Apa nak jadi ini? By the way, ni ha nak join segmen dari REMYHAZZA. tadi singgah kat blog DAISUKESAN nampak segmen ni terus join. Daisukesan tu sapa tak kenal kan everythings-everythings sangatkan blog dia. ye la sharing is bloging. eheh ! yes!REMYHAZZA silalah terjah bogger dari utagha nie.
jom join ramai-ramai beriban-riban ! sebab apa nak tau tak? curious nak tahu? ok tekan SINI


selamat bersegmen with love 1 & love II



Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


9 comments

3 Oktober 2012 8:27 PG

Ni baru namanya betul2 rajin xD
hahaha
good luck juga semoga ada rezeki nk menang segmen ni ^^

3 Oktober 2012 8:30 PG

@Everything's Everythings

rajin? guwa malas sebenarnya. malas study kena ketuk baru jalan. heee.

3 Oktober 2012 8:44 PG

Assalamualaikum wbth.....


Terima kasih sudi singgah ke teratak pician TiranaAduka.......

Saya doakan semoga sukses selalu...
amin amin amin

3 Oktober 2012 9:00 PG

@TiranaAdukawaalaikumussalam.. klu ada masa jemputlah join sama segmen ni :)

3 Oktober 2012 12:02 PTG

remy kawan baik ayie...

ayie pun sertai jugak..hehe

3 Oktober 2012 5:52 PTG

Selamat bersegmen Lynn...

4 Oktober 2012 1:31 PTG

thanks pipi merah...support segmen remy...semoga bertuah nanti.....amin..

4 Oktober 2012 3:49 PTG

Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

12 Oktober 2012 9:57 PTG

Singgah sini,

Dari segmen yang sama,

Dah follow dah =]

Jom follow blog saya,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

BTW, Jom meriahkan GA nie jugak

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.