MIMPI


here i am again.. talking to myself probably.. in front of my pc.. erm.. agak penat arini.. penat tak buat pape.. . tolak tepi jap segala tugasan yg perlu diselesaikan.. walaupun tau i am running out of time.. another 10 days more . another 10 days nak abeh semester ni.. lepas nie will be my final semester.. ermm begitu cepat masa berlalu..

alhamdulillah dapat menulis dengan waras tika ini..
dengan keadaan kesihatan yang belum memuaskan..
alhamdulillah been better than yesterday..
gelas berganti gelas air suam kosong.. panas di dalam sukar dikeluarkan..
keadaan cuaca melambatkan lagi proses penyembuhan..
hampir dua kali demam dalam bulan ni.. sistem pertahanan badan sangat lemah..

semoga esok hari keadaan bertambah baik..

hari nie genap dah 2 minggu ..pemergian arwah abi... AL-fatihah... besok akan diadakan tahlil buat arwah abi selepas solat maghrib di dua tempat yang berlainan secara serentak.. 


"Ya Allah sayangilah abi ...jauhkanlah dia dari siksaan kubur ya allah.. lindungilah dia dari fitnah kubur dan adzab neraka, kerana Engkau Dzat yang memenuhi janji dan Pemilik segala puji; Ya Allah maka ampunilah dan berilah dia rahmat kerana Engkau adalah Dzat yang Maha Pengampun lagi Penyayang..... 

amin yarabbal alamin...


-------------------------------------------------

ermm..

smlm dikejutkan dengan satu istilah baru habit yang dikenali sbg infantilism dan tertarik to know more.. but i figure out it is only disgusting manners as an adult human.. pada ana ia melibatkan keseronokan semata-mata.. i cannot understand and accept it right now.. how about you? tapi kene banyak kaji dr pelbagai sudut jugak sbb even pakar motivasi atau ustaz takleh nak wat kesimpulan about this.. kata sorang sahabat tu la..

then bgn awal sebab mimpi yg mengejutkan jugakk... tapi it seems real.. and my mind distract memikirkan hal tu.. ermm.. one of my friend told about her dream kisah pasal ular.. org kate kalau mimpi ular maksudnyer ade org nak dtg meminnag.. tak lame pas tuh ayah die bergurau ttg ade org merisik die.. ermm.. should i believe this?

masya allah..sakit otak kiri nih.. mulela rase nak cengeng jek ni.. dabel the tensen.. dable the vision.. dabel super dable mcm dabel chesse bege mcD...sebab..tinggal lagi chapter 1, 2 3 thesis paper.. .... ya allah permudahkanlah............................. 

assalammualaikum..................


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


1 comment

2 Jun 2012 12:16 PTG

pernah baca news tentang Infantilism. siap iklan sapo yang sudi jaga diri empunya badan ..euwww

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.