When ALLAH is testing you..




then here i am again.. buat keje yang tak reti-reti nak abeh and dengan takde mood nak wat.. kasi balik semangat ana yang hilang.. walaupun cuti sem 3 minggu pun ada esaimen and jurnal lab nak buat ..ana buat relek-relek je.. malaihh..

why lately takde selera nak makan walaupun lapar.. i am not sick or diet ke ape.. last time jamah nasik sikit malam tadik ngan serunding daging.. nak masak pun takde mood walaupun barang kat dapo tu ade banyak.. hope ana tak jatuh sakit because of this..

masya allah...malu nak tunjuk esaiment yang ok sikit jek dari sampah.. tp dah lepas ni satu kelegaan yang amat tidak dapat di ungkap dengan kata-kata.. oleh sbb ana ni dah takde perasaan.. so biaser jek bagi ana.. perjalanan hidup masih jauh.. at least ana dah melalui satu dugaan paling besar dan hebat dalam hidup ni.. innalaillahiwaiina ilahirojiun.... kehilangan orang yang tersayang.. AL-FATIHAH BUAT ABI dan pada sesiapa yang bagi dorongan dan semangat yang tak kira bila.. thanks guys.. i really love U..

dah lame tak tulis kisah hidup yang ana lalui sejak beberapa minggu ni terasa semangat plak nak taip panjang lebar.. at the same time recall back my memory.. yela kan ana kan ade STM.. so it helps me nak bermuhasabah diri.. merecall back what i did before.. ade yg baik ke tak baik..

enuf pasal kisah hidup ana..(perghasan jek ..ada ke org peduli?) mohon ALLAH peduli sebab itu didatangkan ujian buat ana(kopipes kata ummi)  moga ALLAH redha...


dah aa kot.. penat citer ni.. esok-esok la plak ek.. kbai..


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


2 comments

29 Mei 2012 11:28 PTG

Ujian datang, sebab tuhan nak kita doa pada dia. Relax la.. Assignment macam sampah? Kitar semula. Hahahah. Gurau2.

29 Mei 2012 11:50 PTG

saba dngn ujian Allah.(^.^)

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.