Iklan Percuma Kat Blog



Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah. Masuk hari nie dah raya ke lima kita beraya.., 


encik posmen pagi-pagi dah hantar bungkusan kuih raya dan sehelai nota. Nota itu bertulis begini, 'ohgadisitu, sorry la kalau tak sedap.' Yang penting, kuih raya percuma biasanya sedap. 

Alhamdulillah :)

awal-awal lagi dah bagi amaran jangan buat entry pasal nie.. ok saya faham dan hormati permintaan tuan pengirim kuih..

dan terima kasih tuan pengirim dari johor bharu.. eheh! ok fainn...

hari nie nak buat surprise ... untuk sis m awal2 lynn dah letak link ..maaf ye..suke tengok doodles tu btw..

dan untuk rakan-rakan bloggers yang lain..nampak tak iklan KLIK-KLIK kat header tu..klu nak letak link korang..bolehlah hantar link korang ye..kat comment nie atau chatbox pun takpe..

insyaallah.. lynn akan tunaikan semuanya...

suka tak..suka tak..??  free aje.. tak berbayar..

p/s- okdahmaghrib!

kredit to sitimaisarah



Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


8 comments

23 Ogos 2012 7:54 PTG

waa~ best nye dpt kuih raya. :)
http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com

23 Ogos 2012 7:55 PTG

Wah terharunya..Tq Lynn..Doodle tu Mama Arina yg hadiahkan untuk akak..Kredit to her for cute doodle.. Akak amik banner Lynn plak yek...

23 Ogos 2012 9:01 PTG

wah seronok dapat kuih percuma :D

alhamdulillah.

23 Ogos 2012 10:33 PTG

selamat hari raya
www.blogmutiarabiru.blogspot.com

24 Ogos 2012 12:45 PG

http://bakul2011.blogspot.com

24 Ogos 2012 9:05 PG

best nya dpt kuih raya .. free pulak tue. heheh

24 Ogos 2012 12:58 PTG

nak letak banner saya kat sini boleh? ^^;

31 Ogos 2012 3:47 PTG

nak letak header blog saya k? http://ini-aimansyafiq.blogspot.com/
link header http://3.bp.blogspot.com/-yAbPzcNrs2U/UDhxC8KNNzI/AAAAAAAAAzw/RqvBij_ExpQ/s760/header.png

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.