Bila Allah campakkan perasaan ini..






Satu Hari Yang Penat Mcm Lari 100 Meters.

Sekarang, kami tengah struggle to finish our 7th module yg amatlah complicated. Microbiology and parasitology yg amat weird nama-nama organisms nya. Coccus bacillus, sebahagian dari bacteria, tak masuk lg parasite yg ada mcm-mcm group. Terasa terbeban, ditambah exam pada minggu depan dan inilah masa semua professor nk mengejar habiskan sillibus. Penat mcm lari 100 meters.

Apa yg pasti,ana masih lg tidak mempunyai stock Nescafe yg biasanya diambil dlm dosage yg byk ketika exam menjelang. Ini amat tidak bagus, tp apakan daya, winter sudah menjelang :P (malam2 kan hujan), maka udara sekeliling menjadi amat best dan sesuai utk tidur, dan malam amat panjang!!!

Satu Hari Yang Bahagia Walau Sesaat Mungkin..

balik kelas tadi singgah kat bazar sbb nak beli kain untuk jahit tudung..Ana pilih kaler purple plain..lembut je kain tu..   Ana pon ckp kat abang tu, saya nak yg ni. semester dan suku... Dia pon ambik la segulung kain. Dia pon ambik gunting. Pastu ana terrrrdengar dia ckp bismillah masa nk gunting kain tu. Adeh, tetiba ana rasa abang tu hensem sesangat... (tetibe) Oh abang hensem, awak single lg ke tak?? tolonglah single!!! (ini cuma penambahan je, tiada kaitan dgn abang tu) point di sini ialah, abg tu cam best lah. Bagusnya, nk start buat kerja ckp bismillah....

Hari-Hari Yang Kecewa..

masih wujud lgkah harapan nk study kat mesir??
apakah yg akan ana buat utk tunggu mesir aman??
adakah ana akan menanam anggur atau terus bekerja makan gaji dgn techno selama beberapa tahun?? 

seriyes takot..!!

semoga semua selamat....


Ok, ini saja. Wassalam!


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


1 comment

22 Februari 2012 10:08 PG

saya doakan urusan awak dipermudahkanNya... Amin

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.