PRU - 13 SKANDAL SEKS MUSTAFA ALI.SILA DAPATKAN CDNYA DI PEJABAT PENYELARAS UMNO DUN SEBERANG TAKIR.


sumber facebook.

Astagfirullahalaazim...

moga di beri petunjuk..

Kita sedang hidup di zaman sebahagian penyeru, menyeru kita ke gigi neraka!

Ya Allah, selamatkan kami dari kecelakaan ini.. Sudahlah negara pun memeritkan jiwa, mati nanti janganlah sia-sia, jangan pula yg disangka amal mencampak kami ke neraka..

notakaki- Kalau Allah takdirkan Pakatan Rakyat menang dalam PRU13 ini, maka kini saya sedang berada dalam minggu terakhir di bawah pentadbiran BN yang sudah berusia lebih 56 tahun.

Epik. Sungguh epik.


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


4 comments

Tanpa Nama
28 April 2013 4:26 PTG

Yg ni x kena serbu plak. Tp kalu jual CD cetak rompak yg x lucah pn kna serbu kaw2

Tanpa Nama
28 April 2013 4:40 PTG

Check BN dulu sebelum anda bercakap begini. Sex tape gitu black and white, semua orang blh buat. Kalau tape asli takkan black and white. Pendedahan mengenai penyelewangan BN pula black and white juga tapi atas kertas. Buktinya lebih tinggi. Btw, ada tak tengok banner BN yang mengatakan "mahukah anda keturunan anda pergi ke rumah Allah yang ini" kemudian letak gambar gereja. Begitukah pemimpin yang anda mahu? Yang melaga-lagakan rakyat yang berbilang kaum? Think about it. Another 5 years sister. Amankah negara ini sekiranya rakyat yang lain agama dan bangsa dilagakan begitu? THINK.

28 April 2013 9:12 PTG

Salam. Harap awak kaji dulu PR sebelum mengutuk kerajaan BN. Mohon fikir dahulu sebelum menyebarkan maklumat yg kearah memgutuk kerajaan. P/s: usahlah kita mengutuk BN. Sebabnya BN yg berjaya kekalkan kedaulatan negara selama ini. FIKIR-FIKIRKANLAH.

saza
3 Mei 2013 1:33 PG

salam, anda dah check x dgn dun seberang takir tu sama ada betul atau fitnah? kalau fitnah kan ke free2 awak dpt dosa jugak. Sy x pasti nak caya gambar ni sbb sy bukan ddk Dun situ, tp kalau nak siar dkt blog better la check dulu

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.